Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz Apucy01 #87412 üzenetére

"El kellene már felejteni a win 7 et lejárt már az ideje..."
    Oké, már a harmadik windows főverziót nyúzzuk a hetes óta, de attól azért még a hetes egy teljesen jól használható rendszer.
    Egy átlagos gépbe, ahol nincs szükség a DX12, vagy a legújabb processzorok, NVME SSD-k, ... tudásának kihasználására, oda teljesen jó még mindíg.

Más. Ma olvastam a HVG oldalán, hogy a Win10 még mindíg töröl fontos fileokat, a javított frissítés után is. Beleolvastam, és a szenzációhajhász cím után kiderült, hogy arról van szó, hogy a lemezkarbantartóba bekerült a letöltések mappa törlésének lehetősége.
    Mivel a lemezkarbantartóban eddig csak olyan fileokat lehetett törölni, aminek hiánya nem okoz szinte semmilyen problémát, ezért sokan csak bekattintották a nagyméretű mappákat, és törölték.
    Ebbe belerakni a letöltések mappát, nem túl jó ötlet, mert sokan ott olyan dolgokat parkoltatnak, amiket letöltöttek, és majd egyszer a helyére rakják.
    Bevallom, nekem is vannak ott ezer éve letöltött, és "majd egyszer rendet rakok" dolgok. Ha ezt egy véletlen mozdulattal legyomlálnám, mérges lennék.
    Persze, lehet mondani, hogy oda kell figyelni, de azthiszem, itt a PH fórumon is volt olyan, aki majdnem legyomlálta a letöltéseit...

Új hozzászólás Aktív témák