Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Csak én nem vagyok türelmes olvasó, vagy a lényegről soha nem szólnak a Win10 cikkek?
Nemtom, kvázi külsős célszoftverekkel ingyenesen elérhető „szolgáltatások” beépítéséről olvashatok képernyőkön át, ami a korábbi ingyenesség miatt szinte teljesen érdektelen infó számomra… de tényleg remek miket tud a Win10
Nekem lényegesebb kérdés lenne, hogy a hardverek kinyírásáról mennyire szól a történet? devmgmt szinten win7 drivert meg lehet vele zabáltatni úgy, hogy menjen is vagy nem? Van olyan változtatás, ami miatt nem működnek a korábbi illesztőprogramok pl. külső USB-s kártyáknál?
Ha egy alaplaphoz a gyártó nem tett ki 8-as, 8.1-es drivert csak hetest akkor negyedét se éri majd?Vagy ez csak engem érdekel?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest