Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
Poplacsek
üzenetére
hát...ezen a gépen van egy photoshop, egy lightroom, Steam és benne a Team fortress játék, aztán szevasz tavasz.
Gép meg i7 6700, 16 giga ram, samsung evo 250 gigás ssd, msi mortar b150 alaplap és egy gtx1060-as vidkari.
Rég néztem be, akkor sokaknak akadt gondja, akiknek ssd volt a gépben, a neten is írták, hogy intel ssd-vel megáldott gépekkel ez a helyzet, helyette jó pár egyéb márkás ssd is csinálta
Ezen a területen nem tudom történt e vmi áttörés, de ma megjelent a frissítés ismét. Bios logo után karika körbe-körbe a végtelenségig, megint....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen a területen nem tudom történt e vmi áttörés, de ma megjelent a frissítés ismét. Bios logo után karika körbe-körbe a végtelenségig, megint....