- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
pergabb #80180 üzenetére
A 1803 szerintem az eddigi legrosszabb kiadás komoly hibákkal, ennyit tudok mondani.
(#80182) pinnacle 1803 és VGA bug, máshol is többen írták.
(#80183) mpo Én is reklamáltam a változtatást, mert megszoktam az eddigi áttetsző tálcát. TranslucentTB külön programmal megoldható, csak bosszantó külön barkácsolás kell. Microsoft nem ad opciókat és kivesz megszokott dolgokat. Timeline se tetszik a 1709 feladatnézet után, miért nem adnak opciót? Ősszel a fájlnevek elrejtése lehetőséget vették ki (képekkel teli mappánál Vista óta úgy szoktam meg), tavasszal az átlátszó tálcát tüntették el. Komoly hibák mellett a sok hasonló apróság is bosszantó.
-
Samal
csendes újonc
válasz
pergabb #79219 üzenetére
Érdekes volt, mert a frissítés előtt készítettem egy Visszaállítási pontot, és amikor nem töltött be a rendszer, akkor azt visszaállítási pontot megkerestem és betöltöttem. Szépen ment is a folyamatjelző, majd hibával kilépett
Akkor megpróbáltam egy másikkal, azzal se volt jó. Majd bejelöltem a mindent mutassa opciót, és ott láttam egy pár nappal azelőtti DirectX Update pontot, amit gondolom a rendszer csinált. Azt betöltöttem, végig is ment, majd kiírta, hogy hiba. Amikor újraindítottam a gépet, kiírta, hogy nem sikerült a frissítés, meg még valamit, hogy fájlok visszaállítása...vagy valami ilyesmit, és ámulatomra elindult a gép. Utána beállítottam a frissítések elhalasztását, mert láttam, hogy már megint frissíteni akart újraindítás után, majd amit itt már más fórumtársak belinkeltek a Show, Hide Update progival le lehet állítani.
-
törölt tag
válasz
pergabb #52621 üzenetére
Így van. Amúgy ha meggondoljuk, visszamenőleg sem emlékezhetünk arra, hogy különösebb fejlesztéseket végeztek volna a képnézőn, az igaz hogy ilyen gond nem volt. Specifikus az MS-ra, hogy bizonyos területekre nem tesz hangsúlyt.
Azért mégis érdekes, hogy a Paint-el kezdtek babrálni és 3D-re programozták, persze még "fehéregér" fázisban van.
-
törölt tag
válasz
pergabb #52616 üzenetére
Igen, ezt a problémát taglalják a MS Community oldalán is. Vannak alternatív javaslatok, de nem igazán találtak rá megoldást. Az inszájderek is "osztják az észt" ennek kapcsán és leginkább az javallott, amire én is gondoltam, hogy más app.ot kell használni. Személyem szerint a legjobb és teljesen ingyenes képnéző és menedzser az Adobe Bridge. Nem érdemes időt vesztegetni a Windows Photo Viewer app.ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest