Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
közben írom, hogy hol tart a dolog
2.0 kingston pendrive volt amivel először próbálkoztam, nem volt jó (másik gépeken működött a telepítő)
utána csak valami noname 8gigással, jelenleg is erre töltöttem le hivatalos oldalról, mct.exe-vel a 64bites win10 telepítőt, a biosban minden usb bekapcsolva, ami ide kell - szerintem
a boot sorrendnél a hard disket kiválasztva meg lehet adni, hogy mi legyen a sorrend, vannak a hdd-k és van egy bootable add in cards opció (ahogy korábban is írtam, a sima boot sorrendnél ezeken kívül csak usb hdd ésatöbbi... van, de azokkal sem jó)
tehát a bootable add in cards opcióval indítva 2 fajta hibaüzenet jön:
egy egysoros: invalid partition table - ez eddig egyszer jöttés egy teljes képernyős hibaüzenet windows boot manager-től, egészen pontosan ez: [link]
a dvdről való telepítést teljesen elvetettük? önmagában már azt nem értem, hogy arról miért nem indul el, nem függhet össze a két dolog? vagy mégis hogy kellene kiírnom máshogy iso-ból, hogy működjön? cd/dvd kép felírás opcióval működni szokott
igen, ha egyszerű lenne az eset, akkor talán már megoldódott volna, azért köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest