Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Feri1977

senior tag

Sziasztok! Na akkor most figyeljetek, agyvérzés lesz a köbön! Nem ma kezdtem az informatikát, és egy ilyen alapvető nevetséges dolgot kisújjból tudna az ember, de úgy meg szívtam, hogy azóta is anyázok kb.
    Történet: Bedöglött a win 10+volt egy windows old mappa amit törölni akartam, de csak csökkentett módban engedné, mondom ez nem xp, se win 7 se 8.1, itt nincs csökkentett mód f8 vagy shift f8-al, hanem az msconfig-ba a rendszerindításnál beállítom, hogy úgy induljon. Oké. Beállítottam újra indítva kaptam csökkentett módot, letöröltem a windows old mappát meg vírust a gépről, ezért kellett a csökkentett mód, lényeg: Na akkor most indítsuk normál módba..mondom normál módba..de hogy??? Msconfig-ot hiába írtam be, nem jött be semmi! Nem volt msconfig baszki csökkentett módba, ilyen az előző verziókba volt!!! Próbáltam mindenhogy valahogy elérni valamilyen módon a mód változtatást gépház meg egyébb dolgokon át, de semmi, csak helyre állítás van, meg alaphelyzetbe állítás meg sok faszság egy menüben (6választás van), de normál módba való indítást sehol nem tudtam az egész rohadt windows 10-en beállítani, hogy akkor induljon úgy most. Csak alapehelyzetbe való állítás volt, és ezáltal mindent újratett, eltünt minden program, ezernyi könyvjelző stb. nem részletezném milyen ideges voltam! :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák