Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Én olyan nagyon komoly bugokat nem is vettem észre. Egyetlen egy dolog ami nagyon zavaró számomra, hogy a file explorer bebuggolt egy kicsit. Megváltoztattam a C-ről D-re a dokumentumok, videók, képek mappák helyét, aztán később beletettem ezeket az onedrive mappájába, majd a videók mappát kiszedtem belőle (rájöttem hogy ezt hülye ötlet volt oda tenni... ugye a felhős szinkronizáció miatt)... És itt jött elő az, hogy a Videók gyorselérésénél Letöltéseket ír, így van 2 linkem a Letöltésekhez... és ha bármelyiket is szerkesztem, akkor mindkettő megváltozik.

Semmi registry hackkelést nem csináltam, csak szimplán a Tulajdonságok - Hely menü alatt csináltam egy áthelyezést és ott kavarodott be valami.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest