- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa és számomra érthetetlen okból a 1903-as update nem tud települni, mert úgy tűnik a Microsoft saját nyomtató drivere blokkolja az egészet.
Konkrétan a CompatData nevű xml fájl szerint ez a kettő blokkolja a migrálást:
<DriverPackage HasSignedBinaries="False" BlockMigration="True" Inf="oem53.inf"/>
<DriverPackage HasSignedBinaries="False" BlockMigration="True" Inf="oem52.inf"/>Na most úgy néz ki, hogy
oem52.inf = Microsoft Print To PDF
oem53.inf = Microsoft XPS Document WriterAzt írja hogy nincsenek aláírva, miközben a Win10 saját maga rakta fel ezeket? A MS saját drivere blokkolja a Win10 update-t? Ez alapból epic fail. Megpróbáltam azt, hogy kitöröltem ezt a két eszközt az Eszközkelezőből (Eszköz eltávolítása). Ki is törölte őket aztán utána futtattam még egy próbát, de ugyanezzel a hibával leállt az update.
Kérdés: hogy lehet megkerülni ezt a két fájlt vagy hol van "aláírt" változat ezekből? A legnagyobb vicc, hogy SOHA nem volt nyomtatóm és most sincs, nincs is szükségem a nyomtató eszközökre!
Tud valaki egy tippet/tanácsot, hogy hogyan lehet ezt megoldani?
Aktuális Win10 verzióm: 1803
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest