Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a véleményét, nagyjából sejtettem, hogy mit fogtok reagálni.
A rossz beállítás, user error elég valószínű, magam is írtam, de úgy gondolom, hogy ekkora bakit nem lenne szabad egy oprendszernek lehetővé tenni. Az általam leírt esetben nagyon valószínű, hogy tényleg munka közben kezdett el frissíteni, ezzel megbénítva a pénztár-rendszert. Én elhiszem, hogy léteznek rossz rendszergazdák, elcseszett beállítások, de szerintem nincs az a fontos frissítés, ami felülírhat egy fontos munkamenetet. Akármennyire véditek (sokszor jogosan) a windowst a jogtalan, user-errorra visszavezethető támadásoktól, szerintem ebben a windowsnak is van sara, hogy ilyen előfordulhat. Olyankor frissítsen, amikor biztosan nem okoz semmi gondot a gép ideiglenes működésképtelensége, ha végletekig halasztgatták azt a frissítést, ha nem, ha béna a rendszergazda, ha nem. Az alapvető működésben nem okozhat ekkora kárt egy frissítés megléte vagy nem megléte. Szerintem..... 
Csak hangosan gondolkozom: Például kikapcsoláskor, esetleg többszörös rákérdezés után nagy valószínűséggel nem okozhat gondot, ha nem működik a gép jó ideig, mivel úgyis ki akarták kapcsolni, és a rákérdezésnél többször is arra kattintottak, hogy frissíthet, akár hosszú ideig is. Ez ellen szól valami?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A rossz beállítás, user error elég valószínű, magam is írtam, de úgy gondolom, hogy ekkora bakit nem lenne szabad egy oprendszernek lehetővé tenni. Az általam leírt esetben nagyon valószínű, hogy tényleg munka közben kezdett el frissíteni, ezzel megbénítva a pénztár-rendszert. Én elhiszem, hogy léteznek rossz rendszergazdák, elcseszett beállítások, de szerintem nincs az a fontos frissítés, ami felülírhat egy fontos munkamenetet. Akármennyire véditek (sokszor jogosan) a windowst a jogtalan, user-errorra visszavezethető támadásoktól, szerintem ebben a windowsnak is van sara, hogy ilyen előfordulhat. Olyankor frissítsen, amikor biztosan nem okoz semmi gondot a gép ideiglenes működésképtelensége, ha végletekig halasztgatták azt a frissítést, ha nem, ha béna a rendszergazda, ha nem. Az alapvető működésben nem okozhat ekkora kárt egy frissítés megléte vagy nem megléte. Szerintem.....