-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #62825 üzenetére
Olvasgattam másik topikot is. eladható a használt Windows 2012 óta. Magánszemélyként nem tudsz adni számlát , csak adásvételit tehát elméletileg érvényes, eredeti Windows-t veszel. ha van adásvételi hozzá és egy gépen fut csak.( természetesen eredeti szoftverről beszélünk )
-
válasz
MasterMark #62822 üzenetére
És adásvételivel már jó nekem? Elméletileg annak elégnek kellene lennie.
-
Sziasztok. Biztos volt róla már szó korábban, de nehéz visszaolvasni ennyi bejegyzést és amiket találtam azok nem adtak egyértelmű választ erre.
Van elég olcsón Win 8.1 licenckulcs eredeti,valószínűleg használt.. Amit kapok hozzá : kulcs, EULA, telepítési útmutató.
Amiben bizonytalan vagyok : Számla vagy adásvételi is kell hozzá, hogy tudjam esetleg bizonyítani a Windows eredetiségét, vagy az nem szükséges. mert elméletileg az nem jár hozzá. ( esetleg elég hozzá az átutalásról a banki bejegyzés, közleményben a fontosabb információkkal? )
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged