- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
válasz
micafighter #47139 üzenetére
Ez nagyon szuper, szóval ha beszarik az alaplapom, akkor már fel sem tudom rakni a windózt, ez vicc
Köszönöm a seg0tséget!
-
Lazika
senior tag
válasz
micafighter #47135 üzenetére
Ez sima 8 upgrade kulcs, de az slmgr cucc szokott működni vagy a telefonos. Volt használva igen, csak azóta új alaplap van.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom aktiválni a windowst, mert azt írja,hogy ez a kulcs használatban van. Próbáltam az slmgr/rearm-os cuccot, nem fogadja el. Telefonos aktiválást is, de ott meg csak pörög a karika és ennyi. Sőt ha rámegyek a gépházra egyből visszadob az asztalra. Ez windows 8.1. Légyszi segítsetek, mert már véges a türelmem
Köszi!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy van egy régebbi nyomtató Xerox pe 114e, de nem tudom működésre bírni 8.1 altt. Legutolsó driver a hivatalos oldalon 2007-es és vistára van. Win update felrakja,de nem nyomtat. Tudnátok segíteni,hogy tudnám megoldani,hogy tudjak nyomtatni? Köszönöm!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Valamiért nem tudom aktiválni a windowsomat. Azt írja ki,hogy az aktiválási kiszolgáló jelentette,hogy a termékkulcs túllépte a feloldái korlátját. Erre tudnátok valami megoldást? Köszönöm.
-
Lazika
senior tag
Hali!
Van egy win 8 pro upgrade kulcsom. Regebben olvastam,hogy ha nem tetszik lehet downgradelni 7re. Ezt meg lehet? Ha igen hogyan tudom? Koszonom
-
Lazika
senior tag
Megtaláltam a telefonos aktiválást végre sikerült!
-
Lazika
senior tag
válasz
Psychonaut #31016 üzenetére
Szia úgy csináltam az installt ahogy a linkben is küldted,de most meg ezt az üzit írja ki,hogy:az akitválási kiszolgáló jelentette,hogy a kulcs túllépte a feloldási korlátját. Ilyenkor mit cisnáljak? Win8-at nem lehet telefonról aktiválni valahogy? Köszi előre is
-
Lazika
senior tag
válasz
Psychonaut #31009 üzenetére
Köszi és, ha a 32 bitest frissítem fel 64 bitesre úgy sem fog működni?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Megvásároltam a win 8 frissítési kulcsot, még amikor akciós volt xpről frissítettem. Idő közben új gépem lett és egyből a windows 8-at telepítettem fel. Hiába írom be neki a kulcsot nem fogadja el. Próbáltam bootolni xp-t pendriveról nem bootolt be. Uána próbáltam windows 7et az bebootol,de nem látja a pendrive-ot. Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám aktiválni azzal a kulcsal amit megvettem? Másik kérdés,hogy 32 bites verziót frissítettem megvételkor,de valahol olvastam,hogy elvileg 64 bites verziónál is működik a kulcs amit megvásároltam, ez igaz? A vélaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest