-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
diegho #45176 üzenetére
Általában külön lemez van hozzá, de lehet kód alapján is felrakja a megflelőt változatot de ha most Pro-t teszel néhány plusz funkcióval, azért az nem akkora nagy baj, v igen?
(#45177) King Unique : na ezt nem is tudtam, mármint, hogy pro telepítőnél is licenszkód alapján lehet farigcsálni, akkor előzőt helyesbítve értem.
Persze mivel neki a pro-hoz van gondolom hivatalos kulcsa, így alap esetben azt fogja tudni felrakni.
-
Visormail
addikt
válasz
diegho #24715 üzenetére
Természetesen az energiagazdálkodásban ugyanúgy ahogy 7nél, séma módosítása.
Megint felsírtam egy hülyeségén, külső tűzfal van fent, a win tűzfal szolgáltatás nincs letiltva csak kézire van állítva, de már ez is elég ahhoz hogy nem tudja telepíteni az appok frissítéseit
-
xxSanchez
őstag
-
-
AtHoS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest