- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ahogy a Sleeping Dogs és még néhány játék nem indul szintén
Találkozom néhány érdekes dologgal.
Az esetleg hogy UEFI módban és GPT fájlrendszerrel telepítettem az nem befolyásolhatja az ilyen dolgokat? (pl játék indulása)
Nem tud valaki egy jó átfogó leírást-tesztet magyarul az uefi-gpt telepítésről, előnyeiről-hátrányairól? Vajon érdemes azt használni? (a gpt-ről olvastam sokat, de inkább azt emelik ki hogy nagyob vinyók támogatása és a fájlrendszer biztonságosabb megoldása, de mást nem nagyon találok)
Hátránynak tűnik viszont hogy más - régebbi oprendszer alól nem látom, egyszerre nem megy 2 rendszeres vinyó stb. Bootnál pedig nem látom a nagy különbséget, nekem egy régi biossal is jól indult a nyolcas. (egyszerűbben mint így)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged