-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
pipo112 #62048 üzenetére
A cpu csere az szerintem nem gond, de alaplap után már lehet hogy érdemes újratelepíteni.
Úgy tudom a dobozos licence az hordozható másik gépre (korábban így volt).
A másik hogy ha igyveszek wint azt használhatom tényleg ?
"Használt szoftverlicenc, jogtisztán továbbértékesítve, ellenőrző matricával, termékkulccsal."Ezt nem teljesen értem, mire gondolsz.
Ha egy géppel kapod, amihez adták eredetileg, akkor miért ne használhatnád? Amúgy meg szerintem pont nem érdekli az MS-t, hogy ki használja, csak vegyék meg. -
pipo112
őstag
válasz
pipo112 #62038 üzenetére
Sziasztok erre esetleg valaki?
sziasztok!
érdeklődni szeretnék ! venni akarnék egy új win7 vagy 8.1 es op-rendszert viszont elég sűrűn cserélek hardwert a gépben pl 1-2 év múlva tuti lesz alaplap proci és vga csere is akkor majd az új hw-kel úgyan úgy tudo majd használni a most vásárolt op rendszeremet ?
lehet hülye kérdés .A másik hogy ha igyveszek wint azt használhatom tényleg ?
"Használt szoftverlicenc, jogtisztán továbbértékesítve, ellenőrző matricával, termékkulccsal."a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gombászkönyvek egyben
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged