- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ela
tag
válasz
vocalhost #14104 üzenetére
Így LÉSZEN hidd el.
Több ezer év Windows használat után már csak ezt tudom mondani én is.Hisz kezdtem annak idején a 3.1-el,majd folytattam a 3.11-el,aztán jött a 95,98,2000,XP,Vista,W7 és most a W8.Persze szerver fronton is minden NT,2000,2003,2008 ,stb.
Megszoktuk,de itt az újabb.
Miért is váltunk mindannyian mi mezei User-ek és a Vállalatok is a lgújabb OS-re ?Csak a KIVÁNCSISÁG a titok szerintem.
-
Killing
addikt
válasz
vocalhost #14101 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, majd megszokom az új menüt. Nyitott vagyok az újdonságokra de nekem ez így első blikkre szokatlan.
Ha már itt tartunk általában 1080p FullHD filmeket nézek és anno a vistát se fikáztam le az XP után, pedig az is új UI-t kapott, igaz csak részben.
-
ela
tag
válasz
vocalhost #14082 üzenetére
Szia !
Látom nehéz a döntés.
Én a kezdetektől használom az ESET NOD32 megoldását.
A W8-on is simán fut W8 X64 Enterprise Hu alatt.
Viszont én megvettem és nem tört verziórol beszélek,látom Te is komolyan gondolod.
OS+Vírusirtó legyen EREDETI szerintem ,bár előbbit csak tesztelem próbaverzióban októberig,aztán vásárlás ezerrel.
Nyugodtan töltsd le a legújabb verzió 64-es változatát és telepítsd.
Tapasztalataim a használat folyamán kedvezőek.
Egyetlen problémácska adódott mindezidáig ,de nem a W8-al.
A Daemontools volt az áldozat,de csak átmenetileg,hisz az ESET átkonfigurálása után már újfent működik.Üdv:
ela -
válasz
vocalhost #14079 üzenetére
Nos,ha ennyire nem vagy kezdő,a választás sem jelentene akkora fejtörést,hisz írod,régóta lógsz a világhálón-ergo sokat hallottál ilyen-olyan védelemről,van aki szidja egyiket másikat,van aki isteníti ugyanazt...
A lényeg(szerintem):Internet Security-t válassz,abban gyakorlatilag minden benne van,általában alapbeállításokkal is jó védelmet ad.
A mai 2013-as verziók már zabálják a gépet,ezt szinte mindegyikre ki lehet jelenteni.
Innentől kezdjem sorolni a neveket?
(csak nagy,ismert nevek közül válassz!)
Az egyik laposomon NIS 2013 megy a másikon KIS 2013. -
válasz
vocalhost #14076 üzenetére
Van számtalan lehetőség,ingyenes és fizetős.A legfontosabb szempont,hogy a neten merre kóborolsz,warez,XXX oldalak,stb.Na meg mennyire vagy naív......(bocs,ez majd ki lesz fejtve)
Használja-e gyerek a gépet,az miket látogat a neten,csevegő,stb.
A gép erős konfig vagy régebbi lightos masina?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest