-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Borote #51726 üzenetére
Blarghwlargharrrbderrrppp!
A sokadik regedites móka megoldotta a problémát. ITT az utolsó HSZ-ben van a megoldás -
King Unique
titán
válasz
Borote #51726 üzenetére
Átláthatóbb a feladatkezelő, indítás, "szolgáltatások" is belekerültek, az is + pont.
Touchpad dologra nem tudok mit mondani, de produktivitás terén, azért komolyabb munkákhoz eleve egeret használ az ember és ott nem gond.Könnyed kis netezésnél meg elmegy.
Az, h újításokból a user mit tapasztal, mit nem és miket használ, v sem egy dolog, szubjektív. Nagyon sokan, főleg átlag userek korántsem használják ki a rendszer adta lehetőségeket, funkciókat, még a Win7-nél sem. De szerintem más rendszerekben sem igazán. Tehát eleve inkább új, látványos dizájn, a kommersz dolgok, mint gyorsaság útján igyekeznek gyártók megfogni őket.
Elnézve a Vista--->Win7 váltást, szerintem Win8--->Win9 kapcsán is hasonlóra lehet számítani, illetve ott inkább vsz finomítások lesznek, főleg felület terén. Tudásban nem hiszem, h akkorát rá fog verni, v ki tudja...
Szal lehet nem szeretni, de akkor használni sem kötelező alapban. -
King Unique
titán
válasz
Borote #51722 üzenetére
Ha nálad nem lehet, akkor nem tudok rá mit mondani, csak egy ötlet volt...
Az, hogy 8 érdemi fejlődést nem tudott felmutatni, azért vitatható, és főleg nézőpont kérdése, kinek mi számít annak, ha a technológia hátteret elemeznénk, azért belekerült nem egy újítás, továbbfejlesztés. Valójában elmúlt években Vista volt az igazi nagy durranás e téren, főleg XP-hez képest. Utána 7 csak finomítás, ahhoz képest, az se hozott sok újdonságot. De, ahogy többi - Linux, Mac OS X - rendszerek terén sincsenek az új verziókban szerintem akkora egetrengető újdonságok, felület is sokx 1 kaptafára épül. De hát ez a mostani felgyorsult tempó átka, h túl gyorsan adogatják ki az új oprendszereket.
A leírt hiba (fekete képernyő) meg nagyon videókártya driver esélyes, mert nálam, másoknál nem csinálja. Feladatkezelő szerintem határozottan jobb, mint ami a 7-ben volt, adott (befagyott) programon való jobb klikkre bezárja rendesen. Legalábbis nem volt gondom ezzel, bár nagyon-nagyon befagyott programokkal nem volt dolgom, csak "simán befagyottakkal". -
válasz
Borote #51722 üzenetére
Az általad említett fekete képernyőt nekem is dobta a W8/8.1. Megoldásként eltávolítottam a videokártya driverét, leszedtem a legfrissebbet a gyártó oldaláról, telepítettem és onnantól kezdve nem volt gond. Nem feltételezem, hogy ez a gond az esetedben is, csak egy példát dobtam fel a javításra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged