- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kurt Hectic #50734 üzenetére
Nagyjából erre próbáltam utalgatni én is, ahogy te is nagyon jól leírtad.
Egyszerre valóban, úgyis általában csak eggyel dolgozik az ember és a váltás köztük egyáltalán nem megerőltető, v időigényes, de hát "átlag usereknek", meg itt egyeseknek hiába magyarázza az ember...mint ahogy start menü nélkül is van élet, v simán felrak magának egyet, ha akar... -
válasz
Kurt Hectic #50531 üzenetére
ja, hogy azokra gondolsz...
közülük is lehet azokat, amelyiknek van értelme, illetve életszerű a párhuzamos többes használat.
melyik az, amelyik konkrétan hiányolod? -
válasz
Kurt Hectic #50524 üzenetére
melyik alkalmazás nem támogatja szerinted?
szó nincs külön támogatási feltételről, bármelyiket nézem - amiket én használok -, mindegyiknél működik; winrar, total commander, nero összetevők, ccleaner, adobe reader, chrome, office összetevők, free download manager, és még lehetne sorolni! -
King Unique
titán
válasz
Kurt Hectic #50518 üzenetére
Kezdőképernyőre is lehet linkeket pakolni, v legalábbis weboldalat, mappákat kitűzni, illetve ahogy utána írták több példányban futás is adott.
Nyilván nem tökéletes még a Modern Ui, lehetne csiszolni rajta, de másodlagos felületnek bőven megfelel, mivel eleve desktopon végzed a fontosabb munkákat. -
válasz
Kurt Hectic #50518 üzenetére
szia,
futhat egy alkalmazás több példányban is egyszerre; amikor már fut egy példányban, akkor ha ismét rányomsz az ikonjára, úgy a már megnyitottat dobja fel, de ha újabb példányban akarod megnyitni, akkor; jobb klikk az ikonra -> új ablak megnyitása
-
cog777
őstag
válasz
Kurt Hectic #50087 üzenetére
"A háttérben lévő felfüggesztett alkalmazásokat ugyanúgy be lehet zárni feladatkezelőből, mint a hagyományos alkalmazásokat."
Az jo. Akkor WP-n nem lehet?
"Ez a hagyományos asztali Windowsos alkalmazások esetén pontosan így van. Ugyanúgy csak egy kérés a bezárás, mint pl. az hogy rajzold újra magad, minimalizálódj a tálcára, stb."
Ez mondjuk igaz, bar legtobbszor a Windows maga ajanlja fel hogy zard be a beragadt alkalmazast. Neha nagy ritkan nem sikerul (ahogy eszrevettem akkor amikor a lefagyott program kerdest tesz fel ami nem latszodik csak egy villanasra mert lefagyott.) Ilyenkor a feladatkezelo sem zarja be es marad a restart.
-
törölt tag
válasz
Kurt Hectic #50071 üzenetére
Szia!
Nem keverem össze az update1-es 8.1-et az update1 nélkülivel. Leírtam, hogy az update1 nélküliben zavart a lehúzás utáni pár másodperces nyomva tartás a bazáráshoz, az update1-eshez meg írtam, hogy az zavar benne, hogy bezáráskor kilép a desktopra. Olvasd csak el!
-
Kurt Hectic
tag
válasz
Kurt Hectic #49891 üzenetére
Szerintem ezt az egészet valahogy jobban is megoldhatták volna, pl. én simán két külön verziót dobtam volna piacra, egy hagyományos asztallal szereltet (ezen belül home, prof, ultimate, stb. és server), és egy Metrósat, az OEM partnereknek csak ez utóbbit elérhetővé téve teljesen ingyenesen, dobozos verziót pedig tényleg minimális összegért, vagy valami ilyesmi...
http://www.hwsw.hu/hirek/52334/microsoft-windows-with-bing-belepo-szint-tablet-pc.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged