- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Lényegében ha más színe lenne, valami mattab, plasztikusabb én azt használnám, win7-et is aero nélkül használtam, gyenge videokártya miatt. Bár win8-on most az aero elég gyors. gadgeteket letiltottam alapból
de maga a felület gyorsabb, mint windows7-nél volt, hardware ugyanaz persze.
-
No-kia
addikt
nem részletezném, maradjunk annyiban hogy eltünt a hátterem...
teszt alatt:
office cuccok működnek, videókat mindent visz, képszerkesztő működik, rainmeter működik, eddig minden megy amit használok a hétköznapokban, és stabil.. holnap fősulin tesztelem az akkuidő változását
(#1224) westcoastog: ezek a metros dolgok nem fogják vissza a gépet, had dmaradjon csak amemóriában, gondolom, ha a gépnek szüksége van a helyre, akkor felszabadítja időben
-
moonman
titán
nekem most is minimál, le van véve teljesen áttetszőre, így alig látszik, hogy ott van. ez a lényege, hogy ne legyen útban, de mégis ott legyen, hogy kezelhető maradjon az ablak. a másik, amit el tudnék képzelni Windows GUI-nak az a Zune-féle megoldás, de gondolom az sem tetszene sokaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged