- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
cashback #62418 üzenetére
"Több programmal is próbáltam már a telepítőt felmásolni, de az eredmény ugyan az."
Nem felmásolni kell hanem ezzel csináld : Windows USB/DVD Download Tool
Progi telepítés után pendrive-ot bedugod a gépbe.
Prg indítás után kiválasztod a Win telepítő ISO -t majd kiválasztod a célt ( pendrive ).
Indítás és a pendrive formázása után létrehoz egy indítható / bootolható win drive-ot.Bios-ban beállítod, hogy arról bootoljon és mehet a menet.
Ha mindezt korábban is csináltad már akkor ez nem újdonság számodra.
Esetleg a bios-ban nem állítottad el a boot sorendet ? -
Psychonaut
veterán
válasz
cashback #27442 üzenetére
Jobb oldali sávon kiválasztod a Beállításokat (fogaskerék), itt a legalsó opciót (PC beállítások változtatása - csak tipp, mert én meg pont angolul használom az OS-t) választod, legörgetsz az "Általános" tabig (ismét tipp, alulról a nyolcadik), majd itt a legalsó opciót választod.
Mikor újraindul a gép, talán Hibaelhárítás lehet a Troubleshoot fordítása, itt pedig Haladó beállítások/További beállítások menüpont fordításra tippelek. Itt az Indulási beállításokban az Újraindítást választod, majd mikor lehetőséget ad rá a rendszer, 7-est vagy F7-est megnyomva kikapcsolhatod a driver digitális aláíráskérésének kötelező voltát, ami által telepítheted majd a kívánt programot.
SZERK: bocs a nyakatekert megfogalmazásért, remélem érthető.
-
ielektros
senior tag
válasz
cashback #27442 üzenetére
Ez arrol szol, hogy abban az esetben ha olyan drivert szeretnel telepiteni ami nincs digitalisan alairva akkor ki kell kapcsolnod a driverek digitalis alairasanak ellenorzeset. Gondolom van olyan hardvered aminek nincs digitalisan alairt drivere. Ezeket a drivereket a Win 8 nem engedi telepiteni biztonsagi okokbol. Ha kikapcsolod a driverek digitalis alairasanak ellenorzeset akkor telepitheted ezeket a drivereket.
Es ebben amit bemasoltal, leirja, hogy ezt hogyan teheted meg.
Kihuzod az egeret a jobb szelre ott a charms bar az a jobb oldali menu ami megjelnik ha kihuzod az egeret a jobb szelre. Ott beallitasokra klikkelve megnyilik a szelso nagyobb menu es ALUL lesz a "Change PC settings" Gondolom a "Szamitogep beallitasinak megvaltoztatasa" vagy hasonlo. Nekem is angol a windows-om.
-
válasz
cashback #4347 üzenetére
Miért kéne kockának ergó gémernek lenni? Én is használom most mégis 2hét alatt kb. 2 órát játszok. Szóval ez egy az egyben hülyeség így kijelenteni.
Azért használok bétát, mert kíváncsi vagyok milyen lesz a végleleges, meg küldöm a feedback-eket az ms-nek mit javítson. + már azzal is segíted hogy használod, mert küldi fel az infókat.(#4346) jp:Dugj be egy fülest a hangkimenetbe majd próbáld meg feltelepíteni a hangkártyát.
-
-
válasz
cashback #3587 üzenetére
Furcsának tartom a véleményed, minden tisztelettel, de nem gondolom, hogy érdemi munkára is használtad a gépet, esetleg több dologra folyamatosan...
9x-es korszak után az XP (inkább a 2000) egy megváltás volt tizedére estek vissza a kékhalálok, a vista egy kisiklás volt (nagy gépigény...) a win7, ahogy tegnap tanár is mondta az első olyan rendszer, amit bátran lehet ajánlani megvételre mindenféle szempontból
Picit másképp látom a dolgokat
, de abban egyetértek, hogy ez a 8as ebben a formában nagyon őő izé nem jó...
-
törölt tag
válasz
cashback #3574 üzenetére
Én rosszabbra számítottam, amikor a MS kijött a Metros felület ötletével, de simán hozzá lehet szokni. A végleges verzióban azért valószínűleg kiforrottabbak lesznek a dolgok.
Igaz, én virtuális gépen használom, mert nem akartam sem az asztali gépemre, sem pedig a munkához használt notimra feltenni. De így, vmware alatt is tökéletes. Simán,minden lassulás nélkül megy. Bár játékot nem használok alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest