- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, de mi van, ha nem... Egy próbát megér. Amúgy nem hiszem, hogy tételesen átnézik a dolgot, örüljenek, hogy pénzt kapnak, és nem lettem linuxos...
Ha meg gond van, újrahúzatom MSDNAA-n keresztül, mert jogosult vagyok, csak türelmetlen voltam a kulcsok megérkezését illetően.
-
xxSanchez
őstag
Biztos, hogy nem buktad. Hívd fel a Microsoftot vagy írj E-mailt nekik. Ha látják, hogy kifizetted a 4500 forintot akkor tutira megcsinálják vagy elmondják, hogy mit csinálj.
hunfatal: Nekem azt írja, hogy elérhető 15 frissítés az appokhoz. Elindítom, erre nem csinál semmit. Már órák óta ott mennek fennt azok a töltőcsíkok.
-
Victoryus94
őstag
Én meg majd akkor gazdagítom ballmert, ha olyan gépet készít, ami használható. Amíg szarokat gyárt, addig hadd ne fizessek már azért, hogy szarról szarabbra váltsak :/
(#9800) tDr1v3r
Valószínűleg igazad van, de jó lenne, ha nem ez lenne a végleges. Legalább azokat a kiba*ott asztali ikonokat metrósítanák, és nem olyan lenne a gép, mintha 2 oprendszer lenne rajta egymás mellett. Mert akkor felteszem mellé az androidot (akár virtuálisan). -
Victoryus94
őstag
Windows gomb-> keresés: create and format hard disc partitions. A "settings" fülre kattintasz jobb oldalt (tehát a beállítások között keressen), és ott lesz.
Beadja a disk managementet (lehet hogy ha erre keresel, úgy is jó)
Kiválasztod a particiót.
Ééés.. ha látnám, mit ír ki akkor folytatnám. :-DHát nincs sok menüpont, szóval szerintem onnan elleszel. Formázni szerintem ammúgy sem engedi, mivel rendszer particióról van szó.
-
De mint mondtam, ha mail-t indítom el, egyből beugrik, hogy a LiveID-ként megadott címem(amivel bejelentkeztem a win-be) adjam meg, mint exchange fiók. Nem adom, mert nem az, és nem kell. De ha ezt teszem, akkor bejön egy csont üres háttérrel az app, és semmit nem lehet csinálni.
De mint írtam, people alól sikerült hozzáadni végül gmail-t, de akkor se így kellene..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged