Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz samgar #41521 üzenetére

Fel teheted a 8.1-et helyből, viszont egy ún. generic kulcsot kell használni telepítés közbe, ha kódot kér, (tőlem sose kért), ugyanis telepítés közben nem fogadja el a Win 8-as kódot. Ha feltelepült, a gépházban megadod a Win 8 kódodat, és müködni fog. Ebbe nincs semmi illegális, mivel ha van Win 8-ad, akkor neked ingyen jár a 8.1. A Microsoft oldotta így meg a telepítést..

Keress rá itt a témában, írtak már a kolegák ilyen generic kódot a telepítéshez. Kelleni fog hozzá egy 8.1 ISO fájl is, amit fájlmegosztó helyekről be tudsz szerezni, általában a Microsoft MSDN rendszeréből letöltött ISO fájlokkal lehet találkozni, amit természetesen a fentebb leírt módon tudsz majd legálisan aktiválni.

Fel lehet úgy is tenni, ahogy te írtad, vagyis Win 8 telepítése, aztán frissíteni mindent a Win Update-ben, és a Store-ban akkor megjelenik a 8.1 frissítés ingyenesen letölthetőként.

Én az első megoldást javaslom, vagyis a 8.1 telepítését.

(#41520) szabonagyur: nem teged akartalak minősiteni :). Segíteni próbáltál te is, csak én tudtam egy jobb összehasonlítást :P

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák