- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Üdvözletem!
Egy jól működő laptopra (HP Probook 4330s 4GB-RAM i5-PROC 128-SSD) szeretnék Windows 8.1(x64)-et telepíteni de nem sikerül.
Előélet:
A lapos tényleg jól kell hogy működjön. Windows 10 Pro(x64) felment rá. Android-x86 felment rá. Annó valami Linux is került rá, ott sem tapasztaltam problémát. Utoljára a Win10(x64) futott rajta.Probléma:
A telepítő ugyanazon pendrive-ről bootol, amin a tegnapi nap frissen próbatelepítettem a Win10(x64)-et.
A boot sikeres, az egyéni telepítőt választva és SSD-t ledúrva indítom az installt. Az install szépen fut probléma nélkül, majd újraindítja a gépet, a kék windows logó alatt elindul a százalék számítás "Eszközök előkészítése" vagy valami hasonló kiírásnál elszáll a telepítő kék-képernyővel:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Amit próbáltam eddig:
-Próbáltam több Windows 8.1 verzióval. Enterprise N, Industry Pro úgy látom nem segít a váltás.
-Volt telepítő pendrive csere
-Volt usb port cserebere
Mi lehet a baj? Soha életemben nem találkoztam teljesen szűz telepítés esetén ilyen problémával. És fura hogy egyébként minden más felmegy rá.
MEGOLDÁS:
Mire megírtam a szép hosszú hozzászólásom meg lett a probléma. A wifi kártya okozza a bajt. Kiszereltem, nulláról újraindítottam a telepítőt, és hála Istennek elindult a Win8.1. Megpróbálom majd visszaszerelni, hátha elindul vele a Win és gyorsan felrakni a megfelelő driver-t.
Költői kérdés:
Hogy lehet ekkora fatális hiba a Win 8.1 telepítőben? Hány csillió laptopnál képes elszállni a telepítő mert olyan kártya van benne ami neki nem tetszik?????!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest