-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
válasz
troll81 #72170 üzenetére
Csak tiszta telepítés lehetséges, nem lehet 32 bitesről 64 bitesre frissíteni.
Viszont itt az első postban találhatsz egy linket, ami tartalmaz egy PAE patchet, amivel akár 128 GB ramot is használhatsz 32 bites Windows alatt.
Ez okozhat instabilitást, de egy próbát szerintem megér. -
cocka
veterán
válasz
troll81 #71848 üzenetére
Vagy pl. Total Commanderben a gyökérben nyomsz egy Alt+Shift+Entert és akkor kiírja az egyes mappák összméretét és így kideríthető, hogy mi foglalja a legtöbb helyet. Belelépsz a legnagyobba, aztán ott megint Alt+Shift+Enter és megint belelépsz a legnagyobba és így derül ki, hogy mi az ami a rengeteg helyet foglalja.
-
Zoz
őstag
válasz
troll81 #71848 üzenetére
Lemezkarbantartó után érdemes még a PatchCleaner-t is megnézni.
-
Csupingo
veterán
válasz
troll81 #71848 üzenetére
A lemezkarbantartót nézd meg. Leginkább a C-n. Aztán a másik fülön, ha vannak visszaállítási pontok, azokból is lehet törölni.
-
darvinya
titán
válasz
troll81 #65825 üzenetére
Elhiszem, csak azt nem tudom, mi foglalhat ennyi, mert adataim, mint írtam összesen 15GB, 20GB szabad, az összestöbbi rendszer, és Office2010Starter Word/Excel, Adobe PDF Reader, Audacity, MKVToolNix, Opera, Chrome,Notepad ++, DVDShrink, CCleaner, XNwiev, iTunes(csak zene lejátszó), A1Tools programok.
-
-
csibabu
tag
válasz
troll81 #65787 üzenetére
Eddig gond nélkül ment, majd kipróbáltam ezt a win7 prof-t és azóta van ilyen, nem eredeti.
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
ennyit találtam
-
rup1u5
nagyúr
-
Golden9
veterán
válasz
troll81 #65445 üzenetére
Minden családtag számára saját fiókot kell létrehozni.
Start menü. -> Vezérlőpult. -> Felhasználói fiók hozzáadása vagy eltávolítása. -> Új fiók létrehozása.
Magadnak csinálsz egy jelszóval védett rendszergazda fiókot, a többieknek meg vendégfiókot, így ha a saját fiókjukban akarnak valamit telepíteni, felugrik egy ablak ahol meg kell adni a rendszergazdai jelszavad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest