- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Végzett a frissítésekkel, a C felhízott 71GB-ra, rendszerkarbantartó -> rendszerfileok törlése talált 5GB-ot, töröltem, lement a C 70GB-ra
Rádugom az USB3.0-ás rack-et, hogy a másik laptopról átköltöztessek kb 90GB-nyi személyes adatot és egyszerűen nem másol!!!Én még ilyet nem láttam! Hiába húzom át vagy copy-paste, semmi nem történik. Se másolási ablak, se hibaüzenet.....azt hiszem itt lett elegem és megyek ncore-ra egy friss karcsú és gyors megoldásért. Amúgy is újra akartam particionálni az egész 750-es vinyót ami benne van. Ennyit még virágbolti verzióval sem küzdöttem soha nem hogy eredetivel!
Köszi a tanácsokat mindenkinek! -
rup1u5
nagyúr
Azt írtam, hogy telepít, tehát....telepít.
Ma is lement két kör újraindítás. Úgy néz kis most már a végére ért, lassan nekilátok a takarításnak amit írtál.Közben produkált nekem egy másik meglepetést:.
Geforce 720M van benne és cserélni akartam a régi 331-es drivert a legfrissebb kompatibilisre amit felajánlott a nv weboldal. 398 telepítő leszed, régi driver uninstall, újraindít, telepíteném az újat erre azt írja nekem a telepítő, hogy nem talál kompatibilis eszközt...Ezektől vagyok ki! Ilyenekre mennek el fél napok mire megoldom.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Értem. És milyen egyéb módszerrel lehetne a rajta lévő windows-t helyrepofozni, hogy gyorsabb és kisebb legyen? Leszedtem már minden fölösleges programot. Divx codec pack, DVD író és lejátszó csomagok, ezekből mind volt legalább 3 féle fönt, plusz itunes, quicktime meg egy rakás apple szutyok. Ráengedtem egy ccleaner-t de még így is 65GB a Win. Megpróbálnám megtartani, mert még egy januárig érvényes Eset license is van rajta. Boot időn jó lenne javítani. Indexelés kikapcsoljam? Az nem lassít?
-
rup1u5
nagyúr
Köszi! Hát gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dolog hátterében. Legalább az eredeti Office serialját sikerült kimenteni. Ha veszek mondjuk egy ilyet az szerinted működhet?
Ó! Véletlenül XP-t linkeltem!
Valami ilyen olcsó 7-esre gondoltam.
-
rup1u5
nagyúr
Kipróbáltam ezt de csak ezt kaptam:
0
Közben észrevettem, hogy van egy teljes verziós AIDA64 Extreme 4.50.3000 a gépen és az is ugyan ezt a csupa "B" serialt írja a Win-re. -
rup1u5
nagyúr
válasz
King Unique #65561 üzenetére
+Sdi
Köszi srácok!Matrica az nincs sehol. Leszedtem ezt a ProduKey-t és ez mutatja az Office Pro product key-jét, viszont a Win7-re "Product key was not found"-ot ír. CMD-s mutatvány sehol nem mutat nekem serial key-t. Reméltem, hogy sikerül ezt megoldani crackelt AIDA telepítése nélkül.
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Örököltem egy laptopot eredeti, aktivált W7 Proval. Újra szeretném telepíteni de nincs hozzá semmi doboz vagy license vagy ilyesmi. Lehet ezt vajon online aktiválni vagy van lehetőség valahogy kinyerni a serial-t? Vezérlőpult-rendszer alatti termékazonosító kötve hiszem hogy elég lenne mert az csak egy számsor.
Itt ugye nem kapcsolódik hardverhez a kulcs mint W10 esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest