- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #53962 üzenetére
Boldogságos újévet!
Nos, próbáltam utánanézni, hogy mi is ez a teredo, de a leírásokból nem sokat értettem.
Az se világos, hogy mikor és miért nyit portot, látszólag teljesen random. Vajon szükségem van nekem erre? Csak mert nem nagyon szeretem, ha egy-két portot forwardol amikor úgy tartja kedve. Parancssorból letilthatom, vagy inkább hagyjam? -
sz.j
nagyúr
válasz
Pancsermeste #53962 üzenetére
Eddig én is csak az öt vagy hat nemkívánatos frissítést (KB....) töröltem, illetve rejtettem el, de ahogy a #53959 hsz-ben lévő link cikkét olvastam lehet, hogy ez egymagában kevés lesz, ezért inkább felraktam a GWX-et.
-
Doky586
félisten
válasz
Pancsermeste #53881 üzenetére
bocs akkor félreértettelek..
Minden gépnek külön portszámon, külön forward beállítás kell.. -
Doky586
félisten
válasz
Pancsermeste #53874 üzenetére
Miért szabdalod szét a hálózatodat? tedd a modem LAN oldalára a gépeket...
Én a router WAN oldalára ÍGY(1.módszer) látok be. ott akár 200db gép is lehetne.
-
Dragon27
senior tag
válasz
Pancsermeste #32751 üzenetére
Leírtam neked ami esetleg javíthat valamit 1.2.3 és a gépem adatait is leírtam ...
4. Ami igazán a problémát okozhassa az a táp : A gyártó szerint HD 6850 használatakor szükséges 500W táp
és ahogy (Lenry is 385W tápot használ) igaz itt különbözik a konfig ....Nálam a Battlefield 4 alatt 300W felett van ( fogyasztásmérő szerint ) nálad nemigazán marad táp W tartalék ... Win7 , VGA kicsit éhezik
-
válasz
Pancsermeste #32751 üzenetére
ezzel nem tudsz mit kezdeni, engem valamelyik Assassin's Creed alatt zaklatott folyatosan, az Istenért nem tudtam neki megmagyarázni, hogy hagyjon már békén vele.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #32724 üzenetére
Nos, sajnos most sem jó, még mindig dobálja az ablakot!
Játék felbontást és minőséget is visszavettem, hátha a video memoriából futok ki, de csak kiírja, kezd bosszantani! Főleg, hogy nem érti meg, hogy ne figyelmeztessen többet! -
válasz
Pancsermeste #32722 üzenetére
Vga driver csere után is le kell futtatni mert nem tudja akkor mi mennyi pontot ér.
-
válasz
Pancsermeste #32720 üzenetére
Élményindex le lett futtatva?
-
föccer
nagyúr
válasz
Pancsermeste #542 üzenetére
Keress rá a súgóban az "ablak színek" kifejezésre. A beállítási ablakon rákattintasz a módosítani kívánt elemre, majd megadod az új színt a lenti palettán, és leokézod.
üdv, föccer
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Pancsermeste #537 üzenetére
Nem tudom, milyen gépről van szó, de egy BIOS-frissítés nem árthat, mert pl. nálam is volt gondja a Windows 7-nek az USB-kkel, új BIOS után még az USB-hez kötődő drivereket is újratelepítette.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Pancsermeste #530 üzenetére
1. Milyen ill. honnan származő telepítő médiával próbálkozol. Én akármilyen ótvar óccó kínai pendrive-ot raktam be, pár ms alatt felismerte.
2. Hányas verziót használsz TC-ből és CIS-ből?
3. Animált képet akarsz háttérképnek, vagy miért kell a gif?Egyébként meg mit nem lehet megbarátkozni vele? Ugyanolyan a kezelése, mint az XP-nek. Windows ez is, az is. Ha belakod és megszokod rájössz, h sokkal jobb. Nem neked szól: "Minek nekem a W7, XP-vel is megtudod mindent csinálni" Nosza, akkor rakjuk vissza pl. a milleniumot, azzal is meglehet csinálni azokat a dolgokat, amiket a userek kb. 90 használják a gépüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest