- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
A másik meg az utorrent megint.
Egyszer jön a 3 MB/sec-el a cucc, aztán meg gondol egyet és szépen lecsökken 0-ra, aztán elkezd pötyögni 10 kb/seccel. Seed van, meg elindul mondom full sávszéllel, erre egyszer csak gondol egyet és nullla. Ezután vagy 10szer leállítottam, meg újraindítom és nagy nehezen elkezd full sávszélen jönni. Ha nem nyúlok hozzá, akkor max felmegy 1 Mb/secre és képes annyin pötyögni, pedig jöhetne 3 MB/seccel. Meg ugrálgat, egyszer 2 mb/sec, aztán 1 mb/sec, baromi idegesítő ez is.
Szar a hálókártyám vagy mi a túró lehet? Vagy szar az alaplapi I/O vezérlő, vagy mi a szösz lehet szerintetek? -
Nem lehet tudni miért húzzák le, lehet hogy egy rosszat kifogott és már sz@r. Az Asus csinálja az ASrockot is, arról meg jókat mondanak. Hát kinek mi jön be, mi jó, meg mi tetszik neki. Mondjuk nekem az ABIT volt eddig a legjobb lapom. Csak ők már nincsenek sajna. De ha cserélnem kell akkor vagy giga, vagy asus talán. MSI az nem .
Felébred neki, ha a monitor elsötétül, vagy ilyesmi. Már szinte minden volt neki. Kipróbált jó néhány dolgot. És felébred neki.
-
syl5
őstag
Na megoldódott a dolog, köszönöm a tippeket, segítségnyújtás!
Mindent átnéztem, másik vinyóra új windows, egy teljes napot eltököltem vele, azért hogy megállapítsam csak egy programot kellett volna törölnöm.Gigabyte Smart 6-ot ne tegye fel senki, mert nagyon lefogja a rendszert!
Csókoltatom innen is a Gigabyte-ot a kiváló szoftverükkel együtt!
-
Zlin50
senior tag
Szerintem az új telepítéssel meg fog szűnni a probléma. A meghajtó konfig változása okozza igazából, bár nem szabadna. Amikor a MS-nál jártam az eredetiség miatt akkor megkérdeztem hogy win7-nél mire számítsak az XP-s tapasztalat után. Persze azt mondták - mert mi is mondhatnának - hogy ezzel már nincs ilyen gond. Majd reinstall után kiderül.
-
Steelmanus
addikt
Eloszor azt javasolnam hogy tiltsd le vagy szedd le a virusirtot, es ugy nezd meg, mert szerintem fogja nagyon a gepet ha nincs jol beallitva, a masik pedig, nezz bele a Hibanaploba, nem-e ir hibat mart a lassu indulas oka az is lehet hogy valamilyen drivert vegy egyeb kompnenst keres.
-
Zlin50
senior tag
Avast IS fent van, nincs vírusom.
Akkor nincs hívatlan vendég.Telepítésnél 3 vinyó volt a gépben, most egy van.
Rendszer fel újra..... Hülyén hangzik? Igen, aztán én is csak lestem hogy így helyrejött. És akkor ezek után már nem is lehet a programokat illetően sem csodálkozni.A HDD lassúság viszont a lassú indulás ellenére sem jött elő. Ha egyszer beindult akkor már jól ment. Az AHCI-ra váltás segített de ez már ahogy látom megy.
-
Zlin50
senior tag
Nekem a HD204UI produkált hasonlót (ugyan nem rendszerként) mindaddig amíg át nem váltottam AHCI módra (igaz XP alatt). A HD103UJ-nak kviszont nem számított a mód. Az indulásnál pedig akkor növekedett meg az idő amikor változás történt a meghajtókkal (kivettem vagy beraktam). Rögtön megbolondult tőle. Csak azzal a konfiggal működött normálisan amit telepítéskor látott, ha ez megváltozott akkor kész volt.. Egyébként programoktól is meghülyülhet. Próbaképpen le lehetne venni belőlük és hátha észhez tér. Na meg persze nem jó ha hívatlan vendégek akadnak.
-
Speed®
titán
Valahogy pattogósabbnak éreztem a 880G/H55 párosnál, ez a H61 lowcost.
Ettől függetlenül semmi extra, így is piszok gyors a gép, nem panaszkodok.Nem elképzelhetetlen, hogy az új vinyód akusztikus beállítása lesz a gond..
Bár az inkább a késleltetést befolyásolja, a sávszélességet annyira nem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest