- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #30485 üzenetére
megoldotta
-
Visormail
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #30480 üzenetére
Esetleg HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon helyre nem írta be?
-
Visormail
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #30473 üzenetére
Registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\ útvonalon lévő shell értéke.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #15088 üzenetére
na most újra beállítottam és most már műkődik, nem értem mi volt a gond
vlevi: milyen programmal nézed? aida64-el futtass egy memória másolás tesztet, ott az eredmény mellett kiírja a pontos értékét a ramnak.
-
mirci18
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #15085 üzenetére
Megpróbálom hátha köszi a tanácsot
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #15081 üzenetére
Nekem az 1066-al vannak ilyesmi problémáim. Elvileg a memória tudná, de az alaplap inkább 800-on szereti. Ha beállítom kézzel a memóriához (a dobozra ráírt) ajánlott időzítéseket, nem hajlandó a gép beindulni. Több próbálkozás és idegesség után maradtam 800-on.
-
mirci18
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #15081 üzenetére
Oké és azt hol kell?
Találtam egy dram nevű részt de ott csak anyni van angolul hogy időzítés 133 vagy 200 mhz. -
syl5
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #7678 üzenetére
Akusztikamenedzsment támogatva és engedélyezve van, maximális teljesítmény és hangerőre van beállítva.
(#7679) Zlin50
Hát a következő próba az lesz hogy rendszer újra fel!(#7680) Steelmanus
Vírusírtót leszedtem, érdemi változás nincs, talán 1-2 mp-el kevesebbet tököl az üdvözlőképernyőnél. De ugyanúgy van beállítva, azaz alap beállításokon van, mint AMD esetén volt.Hibanaplóba belenéztem. Az ebankos kártyaolvasómat keresi és nem találja login közben. Viszont odaadtam neki a kártyaolvasót, hibanaplóból eltűntek a bejegyzések, de semmi változás.
Magára a chip kártyára is mindig köhög a rendszer, hogy nem talál illesztőprogramot, de azt meg letiltottam, változás nincs.(#7681) Zlin50
UPC-s netem van, fix IP-m nincs. Van még egy routerem, amiben viszont MAC alapján meg szoktam adni egy fix helyi IP-t, és ez meg van adva a windows-nak is.
Szal IP keresgélési probléma nincs. Kiiktatom a routert is, sőt ha kihúzom a netkábelt, és tiltom a lan adaptert, akkor se rövidül egy mp-et se a üdvözlőképernyős rémálom.
Nem tudom mi akarná elérni a netet, programjaim ugyanazok, csak a driverek változtak. -
syl5
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #7670 üzenetére
Mindenhez fent van a driver, ahci driver is fent van, nem is szól semmiért az updater.
A chipset driver nem a legfrissebb, megpróbálom első körben frissíteni.(#7671) Speed(R)
Az AMD-hez képest lassabbak a lemezműveletek?Persze, fent van minden driver.
AHCI mód. -
syl5
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #7667 üzenetére
Neked nincs valami tipped a problémámra?
Megmondom őszintén én nem hiszek az ilyen cleaner-ekben, továbbá sajnos nem hiszem hogy egy szimpla töredezettség problémám lenne.
Az imént például futott a torrent letöltés 3 Mbyte/sec-el, és olyan szinten fosta magát össze a rendszer, hogy szaggatott a kurzor. Besz@rás. Vagy valami nincs rendesen beállítva nálam a Bios-ban, vagy hiányzik valami driver, vagy valami vezérlés hiba van, de hogy ennek nem így kellene működnie az is biztos. És akkor mindenki nyomatja a Sandy Bridge-et, hogy az milyen jó...Amikor rákattintottam a sajátgépben a C tulajdonságaira, akkor meg meg sem mozdult a kurzor, míg be nem jött az ablak.
Nyomattam egy töredezettségmentesítést, semmi javulás.
(#7668) Sn[4k3]
Sose csináltam ilyet, sose volt ilyen gondom.
Minden mindenhol alapértékeken, alapbeállításokon van, minden driver telepítve. -
KL
tag
válasz
Sweet Lou 6 #7164 üzenetére
"miután feltelepítetted a windows 7-et, próbáld meg, hogy a hálókártyának nem teszel fel drivert, hátha felismeri a windows. ha felismeri akkor pedig csak windows update-ről frissítsd a driverét."
Telepítettem egy tök szűz win 7-et (partíció törlés, formázás, minden ahogy kell). Felismerte a drivereket, először így próbáltam ki, hát hibázik pingelésnél. Utána szépen felrakosgattam a gyáriakat, hibázik továbbra is.
Fogalmam sincs mitől lehet. Időpontilag talán a videokártya cserém lehetett a probléma kezdete környékén, más hardver változásom nem volt.
Egy csomó minden eszköznek ugyanaz az irq-ja, de ütközést nem jelez. Innentől elfogy a tudományom. Eszközkezelőben sem nagyon merek letiltogatni, mert esetleg rányulok valami olyanra, ami miatt telepíthetek újra. És ugyanennek a gép xp alól hiba nélkül pingel
X akta.
-
Zlin50
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #7172 üzenetére
Sajnos az még nem elég. Majd megmutatom hogy miért. Előzetesként már itt [link] is látszik a baj. A két kép elárulja a kölönbséget. Na és akkor ott van még az is hogy a könnyű kezelést egyszer kiválasztva lefagyott a rendszer. Ilyet nem szabadna, legfeljebb visszalépni az instabil működést okozó beállításból. Ha ezt nem viseli el, akkor mi lesz különböző programokkal, a végén kiderül hogy nincs annyira se stabil mint az XP?
-
Zlin50
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #7170 üzenetére
XP alatt nálam a hasonló panel így néz ki:[link]. Szerinten élesebb, mint amit mutattál.
Valami hasonlót szeretnék látni win7 alatt is, mert míg nem olyan használni se tudom mert kiesik tőle a szemem. A simítást is meg az áttűnéses dolgot is megkéne találni mert azok is beleszólnak. -
Zlin50
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #7165 üzenetére
Nem tudom most lefényképezni és lehet hogy nem is látszana úgy mint szabad szemmel, de elképesztően ocsmány egy IE vagy más böngésző alatti weboldal például, pedig átváltottam classicra. A cikkek címszövege főleg, a tartalom már nem annyira. A párbeszédablakok pedig rendre segoe uisok.
Állítsátok meg Segoe UIt!!!!!
Majd próba-cseresznye alapon teszek azokkal kísérletet amiket találtam aztán meglátom mit produkál, mert ez így HÁNYINGER!!! Fúj de elképesztően undorító! Odakötözném a készítőjét a fejét kitámasztva a monitor elé hogy egész nap azt nézhesse.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #7149 üzenetére
Értem. Csúnya kényszermegoldás, nem örülök neki, de legalább kihúzom addig. Köszönöm a választ
mod:
MS progik közé gondolom az Office is beletartozik. Az viszont baj, mert abból van eredeti, de ha nem tudom felrakni a 2010-et, akkor milliónyi számomra létfontosságú fájlt nem tudok használni, és úgy semmi értelme az egésznek
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #7017 üzenetére
Boldog és Békes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek.
Ez az a link, Koszonom, eltettem most mar biztos helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest