Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Múlt pénteken (2025.11.07. kb. 11 órától) úgy döntöttem hogy muszáj vadiúj Kingston DC600M Enterprise 960 GB SSD-re klónozni a Windows 7-et a jó öreg kb. 20 éves VelociRaptor 300GB SATA HDD-ról, mert az nagyon hamar tönkre fog menni a Hard Disk Sentinel HDD/SSD figyelő program szerint.

Keresgéltem nagyon sietősen és megtaláltam a megfelelő fizetős szoftvert, fizettem online bankkártyával kb. 35 Eurót, olyan forintban kb. 14 ezret ér, fizetés után azonnal megkaptam a Professional szintű serial key-t emailon, azonnal telepítettem a Hasleo Software WinToHDD programot és beírtam a kulcs kódot, aztán kéri a program újraindítást. Végül meglett a magyar nyelvű kezelő felhasználó felületet kaptam!
Ez sokkal nagyban megkönnyítette a munkámat.Van lehetőség UEFI alapú MBR 100 MB elsődleges partíciót beállítani a régi gép számára, ez nagyon előnyös, hiszen a régebbi számítógépen csak hajlandó MBR-en bootolni.
Természetesen másodlagos partícióra kerül majd be a klónozni való Windows 7 operációs rendszer, nagyon szuper a klónozási sebesség, végig repesztett maximum sebességen, kb. 10 perc alatt készen is volt a klónozás!

Nagyon örülök, hogy nem kell speciális, felújított Windows 7 ISO-t szerezni és újra telepíteni minden drivert és programot.

Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez sokkal nagyban megkönnyítette a munkámat.
Természetesen másodlagos partícióra kerül majd be a klónozni való Windows 7 operációs rendszer, nagyon szuper a klónozási sebesség, végig repesztett maximum sebességen, kb. 10 perc alatt készen is volt a klónozás!