Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolic

őstag

Múlt pénteken (2025.11.07. kb. 11 órától) úgy döntöttem hogy muszáj vadiúj Kingston DC600M Enterprise 960 GB SSD-re klónozni a Windows 7-et a jó öreg kb. 20 éves VelociRaptor 300GB SATA HDD-ról, mert az nagyon hamar tönkre fog menni a Hard Disk Sentinel HDD/SSD figyelő program szerint. :(

Keresgéltem nagyon sietősen és megtaláltam a megfelelő fizetős szoftvert, fizettem online bankkártyával kb. 35 Eurót, olyan forintban kb. 14 ezret ér, fizetés után azonnal megkaptam a Professional szintű serial key-t emailon, azonnal telepítettem a Hasleo Software WinToHDD programot és beírtam a kulcs kódot, aztán kéri a program újraindítást. Végül meglett a magyar nyelvű kezelő felhasználó felületet kaptam! :Y Ez sokkal nagyban megkönnyítette a munkámat.

Van lehetőség UEFI alapú MBR 100 MB elsődleges partíciót beállítani a régi gép számára, ez nagyon előnyös, hiszen a régebbi számítógépen csak hajlandó MBR-en bootolni. :K Természetesen másodlagos partícióra kerül majd be a klónozni való Windows 7 operációs rendszer, nagyon szuper a klónozási sebesség, végig repesztett maximum sebességen, kb. 10 perc alatt készen is volt a klónozás! :C :Y

Nagyon örülök, hogy nem kell speciális, felújított Windows 7 ISO-t szerezni és újra telepíteni minden drivert és programot. :K

Hasleo Software WinToHDD

Új hozzászólás Aktív témák