Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #36372 üzenetére
Erre nem tud senki valami segítséget?
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha rossz helyre írom..de félig ide is vonatkozik a kérdésem.
Adott egy frissen telepített Win7 Home Premium asztali gép. Feltettem minden drivert, köztük a Realtek hangkárytát is.. és lett hang.. nos gép kikapcs.. és mikor újra be lett kapcsolva.. már nem volt hang..csak a digitális verziója.. SPDIF.. szóval analog nem volt. (Hangszórók).
Újra feltettem rá a drivert.. és megint van hang.. ha csak újraindítom a gépet.. akkor megmarad.. de ha kikapcsolom akkor megint eltűnik..
Alaplapi elem cserélve.. Bios beállítás megmarad.. szóval itt hiba nincs..Van valakinek valami ötlete mi lehet mégis a gond??
Köszönöm előre is!
-
klambi
addikt
szevasztok!
szokás szerint a legegyszerűbb kérdések szokták megakasztani az embert... legalább is ma velem ez történt..
olyat kértek, hogy scannaléshez rakjak ki 1 parancsikont, úgy értem, hogy ha fel van dobva 1 nyomtató és jobb gomb új beolvasás, azt az ablakot kellene megoldanom hogy 1 parancsikon formájában kint legye az asztalon... lehet ezt egyáltalán? -
Evome
senior tag
Hello!
Nem tudom jó helyen kérdezem e meg, biztos van erre pontosabb topik is!!
Az lenne a problémám hogy van egy mappa a gépen amiben elvileg 75 giga valami van .. de ha a mappát megnyitom azon belüli mappák összesen 226 Mb (ez a mappa a c/felhasználó/user mappa )
Van erre valami megoldás ? csináltam töredezttség mentesítést és ccleaner is futattam de semmi eredmény :/ -
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
Doky586 #36390 üzenetére
Én installkor azt választottam, hogy aktiválás később gondolva, hogy jobb ha már külön-külön aktiválom a gépeket klónozás után a saját kulcsokkal. Akkor mi az értelme ennek a funkciónak? Szóval leklónozhattam volna már egy aktivált windows-t is és utána simán átpötyögöm a kulcsot?
-
válasz
Antibazsi #36387 üzenetére
"s egyszer csak befigyelt a fekete háttér és az ehhez kapcsolódó figyelmeztetés, hogy szoftver hamisítás áldozata lettem"
A win install után ~1hetet engedélyez az aktiválásig. Viszont a matricán levő kulcsot már installkor be kell pötyögni..Szóval ha az 1.gépre felinstalláltad az 1. matrica kódjával és ezt átklónoztad a 2.gépre, akkor első dolgod az kell hogy legyen hogy a régi kódot lecseréled a 2.matrica kódjára valahogy (még aktiválás előtt). Csak így LEGÁLIS.
(LonGleY: neked is ismétlem: LEGÁLIS, mielőtt feljelentgetnél..) -
Antibazsi
aktív tag
válasz
LonGleY #36388 üzenetére
Az rendben van, hogy egy rendszer egy gépre telepíthető, de hány alkalommal lehet újra telepíteni és újra aktiválni (ugyanazzal a kulccsal ugyanarra a gépre.) Ilyen jellegű korlátozásra gondolok. Mert mintha a win8 home-nál olvastam volna még egyszer, hogy egy kulcsot 3x lehet felhasználni újra telepítésnél. E miatt van egy kis parám....de lehet baromság.
Update: Úgy tűnik félreértelmeztem annó a hírt és közben meg is világosodtam. A dobozos verzió az amit 3 gépre is fel lehet rakni egymás után (nem egyszerre), az oem meg ugye konkrét hardverhez kötött amit aktiválás után másik gépre már nem lehet átrakni akkor sem ha töröljük az első gépről a liszenszt, de újratelepítési korlátozás nincs...nagy hülyeség is lenne.
De azért örülnék egy megerősítésnek.
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az OEM telepítőt hányszor lehet újra telepíteni és aktiválni? Van valami korlátozás? Leírom miért is kérdezem mert lehet kiderül nem ott van a problémám ahol én gondolom.
3 totál egyforma gépre kellett telepítenem win7-et és több tervező programot. Azt csináltam, hogy az egyikre felraktam mindent a windows aktiválása nélkül majd klónoztam a rendszert a másik kettő gépre és utána aktiváltam egyenként. A probléma ott kezdődött, hogy az egyéb programok telepítése közben ment a win update (ami ugye ekkor még nem volt aktiválva) amiket nem szűrtem s egyszer csak befigyelt a fekete háttér és az ehhez kapcsolódó figyelmeztetés, hogy szoftver hamisítás áldozata lettem. Nem foglalkoztam vele, hiszen három bontatlan eredeti windows 7 volt a kezemben, gondoltam, miután minden szépen felkerül és utána aktiválom még aznap mind a három gépen baj nem lehet. Ebből baj nem is lett viszont az aktiválás után valami megmagyarázhatatlan módon több fontos program használhatatlanná vált, pedig aktiválás előtt még rendesen működtek mert mindet leteszteltem. Először liszensz hibára hivatkoztak majd miután frissitettem a liszenszt el sem indultak, mindegyik kifagyott. Ezután mindegyik gépről szépen vörös fejjel uninstaláltam a programokat, nyomtam egy reg cleanert újra felraktam és aktiváltam....hiába. Ugyanúgy kifagytak indítás után.
Most eljutottam arra pontra, hogy elkezdem előröl a műveletet a windows telepítéssel lehúzott nettel, viszont felmerült bennem a legelején feltett kérdés és nem szeretnék elcseszni 3 win liszenszt.
És lehet, hogy más volt a probléma nem a win update? -
Đusty
addikt
válasz
szabonagyur #36384 üzenetére
Köszi ez a k-lite valóban bejött, most ok. Egyébként a vlc sem rossz, de így maradok a wmp-nél
-
mezis
félisten
válasz
Ferink #36381 üzenetére
Megírod ezt a kis egysoros BATCH pogramocskát. Asztalra egy parancs ikont ehhez a BATCH programhoz.
Végül ezt a parancsikont bemásolod a C:\Users\Te Magad\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Indítópult nevű alkönyvtárba. (Erre az útvonalra rátalálhatsz a Start ...Indítópultra jobb klikkel.) -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő. Egy ideje használom Windows 7 alatt a cmd \susbst parancsot. Segítségével létrehozok egy virtuális meghajtót, amire egyetlen könyvár elérési útját teszem ki. Egy tervező program beállítási fájljait töltöm be így.
Tökéletesen működik a dolog, de csak a Windows újraindításáig. Akkor újra be kell pötyögnöm a parancsot.Lehet ezt valahogy automatizálni? Az indítópultot használom adott szoftverek indítására a Windows-al együtt. De ezt hogy lehetne megoldani, hogy a parancssor induljon el majd begépelődjön pl.. hogy "subst e: d:\új mappa ".
Előre is köszönöm.
-
Đusty
addikt
válasz
szabonagyur #36379 üzenetére
Azt, hogy ugyanazt az mp4 fájlt az egyik lejátsza a másik nem míg más mp4 fájllal mindkettő megbírkózik simán, tehát csak néhány esetében nem működik az wmp és nem tudom mitől. De ha az sm-nek beépített van akkor valószínűleg mégis csak a codec lehet a hibás hisz az meg lejátsza.Most nézem, hogy mégsem a klite van fennt hanem [ez]
smplayert kinyitva ezt írja ki a codec-nél, de elvileg ennek meg kellene lennie a telepítettben
ffh264 - FFmpeg H.264 [h264] -
Đusty
addikt
válasz
szabonagyur #36376 üzenetére
igen a beépítettre,
ok, akkor, hogy tudom megnézni mi hiányzik neki? Azonos mp4 fájlból valamelyiket lejátsza valamelyiket nem, ami kodekkijelző progit találtam az meg hibát talál a fájlban így nem tudom milyen konkrét codec kellene neki, de mondom az smplayer meg mindent lejátszik. Akkor van valami tuti codec pack? K-lite és windows7 codec pack van fenn. Vag ymi lehet a hiba? A WMP nyitásnál azt írja, hogy nem tudja lejátszani. -
kispx
addikt
Mert az SMPlayernek beépített codecjei vannak.
A fájltípus az egy dolog, de az csak a konténerformátumot adja meg. Benne min. van egy audio- és egy video- adatfolyam, amihez codec kell.
Például videó codec-ek ezek: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 (DivX). De a konténer formátumok ezek: MPG, AVI, ASF.
-
Đusty
addikt
Miért van az, hogy a mediaplayer bizonyos fájlokat nem hajlandó lejátszani, míg az smplayer gond nélkül megbírkozik vele? Nem fájltípusokra értem, hanem azon belül is csak egyes fájlokra, tehát valószínűleg nem a codec a gond.
-
pinnacle
nagyúr
Ha kattintva nyitok egy táblázatot ezt a hibaüzenetet kapom. A Fájl-Megnyitásnál viszont semmi gond. Mi lehet a probléma?
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha rossz helyre írom..de félig ide is vonatkozik a kérdésem.
Adott egy frissen telepített Win7 Home Premium asztali gép. Feltettem minden drivert, köztük a Realtek hangkárytát is.. és lett hang.. nos gép kikapcs.. és mikor újra be lett kapcsolva.. már nem volt hang..csak a digitális verziója.. SPDIF.. szóval analog nem volt. (Hangszórók).
Újra feltettem rá a drivert.. és megint van hang.. ha csak újraindítom a gépet.. akkor megmarad.. de ha kikapcsolom akkor megint eltűnik..
Alaplapi elem cserélve.. Bios beállítás megmarad.. szóval itt hiba nincs..Van valakinek valami ötlete mi lehet mégis a gond??
Köszönöm előre is!
-
-
Rendo84
senior tag
Valamilyen okból kifolyólag a win 7, létrehozott egy felhasználói fiókot, amit szeretnék törölni, mert így a win indulásakor nem töltődik be azonnal az op rendszer, csak ha entert nyomok.
Nézegettem a beállításokat, de sajna nem sikerült megtalálnom, örülnék egy kis segítségenk. -
DS39
nagyúr
OFF:
IE11-gyel a Spotify webplayer miért nem megy? ugyanolyan verziójú flash player van telepítve mint Firefox alá, ott megy itt nem.
(többi flash verziót is próbáltam)
azt írja ki hogy telepítsem a flasht, de telepítve van, engedélyezve is, ráadásul mivel az IE ilyen hibrid, a 32 és 64 bites verzió is rendelkezésre áll. -
Peczek
aktív tag
Tisztelt fórumtársak, adott HP mini 5102 netbook, Windows 7 starter oprendszerrel. Ha be akarok lépni, akkor ezt írja ki:
A felhasználói profil szolgáltatás szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A fehasználói profilt nem sikerült betölteni.
Megjegyzés. nem a jelszó nem jó neki, mert akkor nem ezt írja ki.
Szerintetek hogyen lehet ezt gyógyitani ? A merev lemez formatálást szeretném megúszni, mert akkor a gépen levő adatok elvesznek.
-
válasz
micafighter #36346 üzenetére
A sima torrent azért jó nálam feltöltéshez ismerősök felé mert van NAS-om (7/24-ben megy) és így nem kell _nekem_ feltölteni a nagy filet az internetre, mert az sok időmet rabolná el. PC-ről nas-ra gigabiten pár másodperc bármekkora a file, aztán előállítani (uTorrent-el) a *.torrent filet (ez csak pár kB) amit mailben elküldhetek, és tőlem letölthetik; hogy mennyi idő altt az a lassú netkapcsolatom uploadjától függ csak, de nem függ attól hogy hány emberkének küldtem a levelet (1-nek vagy 9-nek) mert ugyanannyi időbe fog kerülni.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
micafighter #36344 üzenetére
Dropbox vagy más cloud fájltároló, és kérsz publikus linket a mappához vagy fájlhoz. Így mappákat, szimpla fájlokat és képtárakat is tudsz osztani, ahol utóbbi közvetlen böngészhető.
Webküldésre a zippyshare.com a kedvenc, 30 napig aktív a fájl az utolsó letöltést követően. A max fájlméret 200 mega, nem várakozós oldal, csak egy popup van rajta. Ne felejtsd el becsekkolni a privát osztást.
Illetve a két említett cucc - nehéz őket helyettesíteni, ha közvetlen küldés kell. A macerásabb torrent csak akkor jön jól, ha nagyon sok vagy nagyméretű fájlról van szó.
Szinkronizációhoz még a BitTorrent Sync is szóba jöhet. Felhőkerülő jószág, a BT nevéhez mérten P2P alapokon. De az ultimate megoldás az a Dropbox nálam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
LonGleY #36343 üzenetére
Köszönöm szépen
Alkalmi fájlküldésre ezt használtam eddig, nagyon jó, mert nem kell hozzá semmi regisztráció, program telepítése, egyszerüen csak tallózod és küldöd. Viszont ismerősöknek fájlküldéshez nem találtam még hatékony megoldást. A legjobb amit találtam a torrent, de az gyakorlatban nem mindig müködött úgy ahogy kellett volna.
-
LonGleY
veterán
válasz
micafighter #36342 üzenetére
Ha folyamatos megosztás kell, akkor a HFS beta-t ajánlom, nagyon profi. :] Abban van rendes userkezelés, de még feltöltési lehetőség is böngésző oldalról.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e de mást nem találtam ahol feltehetném a kérdésem.
3 internetböngészőm is van a gépen. IE,Chrome,Firefox.
Teljesen meg van hülyülve a gépem. Kb. 2 hete elkezdte azt csinálni a gépem hogy nem tölt be oldalakat.Változó hogy melyik oldalt. Van mikor a facebook-ot van mikor a WIKI-t nem tölti be, néha az Online Soccer Managger oldat nem hozza be. Ilyenkor hiába frissítgetem nem tölti be. Beírok egy másik címet a böngészőbe vagy a könyvjelzőbe kiválasztok valami mást azt egyből behozza. Után megpróbálom ismét betölteni az előzőleg felsorolt oldalak közül valamelyiket és ezután már jó. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt. Mind a 3 böngészővel ezt csinálja. Akkor néha olyat is csinál hogy keresek valami képet a google-ba és vagy semmi képet nem tölt be vagy csak minden másodikat tölti be. Ugyan ez a helyzet a facebook-on is. A profil képeket néha nem tölti be. Ha be is tölti néha csak nagyon lassan. Az üzenőfalon lévő képeket se tölti be néha. Nem töltök se le se fel. Így nem tudom mi lehet.Tudtok ebben segíteni?
-
válasz
BenJoe80 #36338 üzenetére
Home verziónál kissé macerás. Ha jól értelek neked csak az van (ámbár nem írtad meg).
Ha mindkét gépen létezik ugyanolyan nevű user ugyanazzal a jelszóval (belépéskor) akkor hálózaton keresztül nem kéregeti újra a jelszót, hanem beenged.Arra is van lehetőség hogy gépinduláskor automatikusan belépjen (interakció nélkül) a jelszavas user, ámbár mivel a jelszó könnyen kiolvasható ekkor a winből: nem túl biztonságos az egész.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Windows 7-ben van arra mód, hogy egy adott mappát megosszak egyetlen géppel egy PAN-on vagy LAN-on belül?
Én így próbáltam: "jobb gomb\Megosztás ezzel\Adott személyek" ahol a "Vendég", "Mindenki" és az "Otthoni csoport" szerepel a választások közül (ill. a sajátom). Viszont én azt szeretném, hogy az általam megosztott mappát csak pl. a "JuliskaPC"-ről lehessen megnyitni, csak a "JuliskaPC" lássa, a többi ne.
Jó lenne, ha ezt meglehetne oldani jelszó nélkül...
A segítséget előre is köszönöm!
-
LonGleY
veterán
válasz
Orionk #36335 üzenetére
Vista? WTF? Akkor előbb Win 7-et kéne pakolnod.
Különben is lásd: topik cím. A Freemake cuccokhoz
egyébként .NET Framework 4.0 kell, ami a win 7 alatt
többnyire automata települ, de Vista-hoz lehet külön kell.
De arra a rendszerre egy percnél több időt sem szánnék...
Lassú, instabil mocsok, a Win 7 bétája. Instant kuka. -
törölt tag
Sziasztok!
Teljesen új laptopra szeretnék oprendszert telepíteni majd. A gépbe egy korábban használt ssd is be lesz szerelve,amire van telepítve win7 64bit sp1. Első körben az lenne a kérdésem hogy fogom e tudni használni a gépet az ssd-n lévő oprendszerrel, legalább annyi ideig,amíg készítek bootolható pent. A penre azért lenne szükségem,mert a gépbe nincs optikai meghajtó,az ssd miatt.
Ha ez így nem megy, akkor a második kérdésem az lenne,hogy xp alatt tudok e botolható pent készíteni,win7-hez?
Köszönöm szépen előre is!
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Használ valamelyikőtök Gmail Notifier programot ? Nektek működik ?
Nekem valamiért lassan 1 hete, hogy nem jelzi a mail üzeneteket.
-
nihill
őstag
válasz
LonGleY #36329 üzenetére
A parted magic-et próbáltam, de 1 óra alatt sem indult el a gépen, csak töltött mindenfélét. Viszont a sok újraindítás közben "megoldódott" a probléma, csak nem tudom hogy örüljek-e neki. Egyik boot közben kiírta hogy a fő BIOS megsérült, és visszaállítja a másodlagos BIOS-ból. Miután ez megtörtént, egyből látta a hálókártyát, netet.
-
LonGleY
veterán
válasz
nihill #36328 üzenetére
Hogy a win hibáját kizárd, próbáld ki egy bootolható lemezzel is a netet!
Erre jó a parted magic (letöltés), a hiren's bootcd (MiniXP > hálózati eszközök telepítése parancsikon az asztalról) vagy egy Ubuntu telepítő is live módban. Mindháromnak fel kellene ismernie a kártyát, és böngésző is van rajtuk.
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a win nem látja a hálózati kártyát. A gyerekek játszottak rajta, nem tudom mi történt. Egyszer csak nincs internet, majd nézem, nemcsak internet nincs, de hálózati kártya (alaplapi) sem látszik az eszközkezelőben. Próbaképp raktam bele egy külön PCI-os hálózati kártyát, azt meg fel sem ismeri mint új hardvert, mintha bele sem raktam volna. Ilyenkor mi lehet a probléma?
köszönöm
-
-
banánocska
aktív tag
Volt... Telepìtés sem segìt mert nem találja telepìtésnél az ssd-t. Bootrec-et is pròbáltam.
-
Winnie The P
őstag
válasz
banánocska #36324 üzenetére
Lemezről való javítás esetleg?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Van egy olyan gondom hogy amikor bekapcsolom a gèpet akkor kiírja hogy: bootmgr missing. Próbáltam azokat amiket olvastam de nem működnek. Most éppen kivettem az elemet 20percre, addig szünet van. Van valami ötlet?
-
-
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Nem pont W7 kérdés, de mivel konkrétan erről az oprendszerről van szó, ezért gondolom itt teszem fel.
Adott 6db ugyanolyan hardverkiépítésű pc. Miképp oldható meg, hogy a leggyorsabban feltelepítsek rájuk mindent? Mivel ugyanazon szoftverek (MS Office, Acrobat reader, stb) kerülnek rájuk, gondoltam egynél megcsinál minden installt, letöltöm az összes frissítést, és a végén klónozom. Ellenben vannak változó dolgok, serial, user acc, stb.
Megoldható ez valahogy okosba-gyorsba?
-
Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued
Windows log ennyit mond, nem tudok rájönni mitől fagy csonttá a rendszer 1-1 percre időszakosan.
Vmi tanács? -
Művész úr
csendes tag
válasz
krealon #36271 üzenetére
Köszönöm. Hol lehet állítani ezeket az esetleges tiltásokat?
Teljes hozzáférést adtam a System felhasználónak (merthogy az a tulajdonosa az alkalmazások .exe fájljainak) és a rendszergazdai fióknak, amivel én vagyok bejelentkezve, és a biztonság kedvéért a Rendszergazdák csoportnak is. Ez mind nem volt elég. Több program sem fér hozzá régi adatbázisaihoz, illetve nem tud rámenteni régebbi fájlokra.
Van egy "S-[hosszú számsor]" formátumú felhasználónév is a listán, ez nem tudom, micsoda, csak a meghajtó alatti szinteken bukkan fel, az ikonján kis piros jelzéssel (??). Köze lehet a dologhoz?
Létezik egyszerűen elmagyarázható elv a tulajdonosok-felhasználók-jogosultságok hierarchiájára illetve kapcsolataira és ütközéseire? Esetleg az egész azért van, mert XP-ről csak úgy átemeltem a meghajtókat az új környezetbe, pedig kellett volna berhelni valamit, hogy működjön a dolog?
Bill! Steve!! Satya!!!!
illetve
-
válasz
nindzsavagyo #36283 üzenetére
"jobban van terhelve a cpu mind a 4 mag 10%-al"
Próbáld ki hogy nem WINt hanem csak DOS-t telepítesz rá, az esetleg kevésbé terheli...
esetleg Home verzióval.. -
Benőke
őstag
Próbáltam, de természetesen hibával elszáll...
Előkapartam egy Hasonló gépet amin van IE11 majd a telepített programokat átmásoltam a gépre, a meglévő IE könyvtárakat átneveztem, mert ugye törlésre nincs mód. Így elindul ugyan, bár nem tudom milyen problémák fognak még fellépni. Anno VISTA -n is hasonló volt, Windows Update törölte saját magát, ami még a W7 -ben is létező hiba. Az MS féle megoldás akkor is az volt, hogy telepítsem újra a gépet...
-
mokiber
tag
válasz
szabonagyur #36304 üzenetére
letöltöttem egy drivert, de a törléstől félek, mert nem csináltam még ilyet. ebben tudsz segíteni privátban?
-
T-Mobile-nál, ezt azért tegyük hozzá...
A voda-nál 42 MB/s hotspot-ot adnak (ha azt kéred, mert van 21 meg 7,2 MB/s is)A Voda "megcsinálta" a hálózatát, azt fejlesztette, ahogy ígérte(kínai befektetőkkel kötött szerződés...)
UI: 7 évig rendszerprogramozóként dolgoztam kint, ezzel egy időben hardverrel is foglalkoztam. Bár manapság a rendszerprogramozás területe csak hobbi (SSDOK), a hardver megmaradt és annak már 21 éve..(szóval nem azért írom azt, amit, mert a neten olvastam...) persze azért én is tájékozódom: Első osztályú megoldás, mert
# Nincs semmilyen driver, platform független, azaz az android-os kütyütől a MAC OS-en keresztül, a Linux-on át, MAAC OSX-n is, no meg persze minden Windows, meg Windows Phone stb stb használható, mivel semmilyen driver-t nem telepít, nincs szükség rá.... -
nindzsavagyo
tag
válasz
Winnie The P #36290 üzenetére
Ebben nem is kételkedem
Esetleg valami más megoldás? -
szabonagyur
félisten
válasz
mokiber #36302 üzenetére
Az, hogy tele van nem lehet probléma. Na szerintem pont emiatt hülyeség kikapcsolni még SSD-n is a rendszervisszaállítást...főleg, hogy gondolom van másik meghajtód is szóval oda is rakhattad volna.
Próbáld a teljes AMD drivert mindennel együtt törölni és legfrissebbet felrakni. Jobb ötletem nincs.
-
Benőke
őstag
Sziasztok.
Adódott egy kisebb probléma. Win Update le lett kapcsolva frissítés alatt az asszony által. Mondjuk Win is csak miatta van.
Valahol megállt a tudomány, indításnál problémázott kicsit, de aztán elindult a gép, Viszont az IE teljesen meghalt rajta. Win update nem tudja telepíteni. Már az is érdekes, hogy felhozza, hogy nincs telepítve, miközben ott van a telepített programok között a frissítésekben is. Letöltöttem manuálisan, hogy felteszem, de ez is nyavalyog, hogy már telepítve van, de azért indítsam újra mert az jó lesz nekem. Persze nem történik semmi, és az IE sem indul el, mert szerinte nem megfelelő verzió. Egyébként ugye 11 -es lenne. A win update folyton b@szogat, hogy tegyem fel, miközben nem tudja telepíteni mert fent van csak teljesen meghalt, letörölni ugye nem lehet uninstall sem megy...Valaki találkozott már hasonlóval? Van megoldás? Újratelepíteni biztosan nem fogom.
Sajnos van amihez muszáj lenne az IE.
-
mokiber
tag
válasz
szabonagyur #36301 üzenetére
én is gondoltam rá, de ki van kapcsolva mert ssd-m és telepítéskor ezt ajánlották. nincs viszonyítási pont.
még valami olyat írt ki, hohy kevés lenne a memória, de azt nem hiszem, mert több gigás videokat szoktam konvertálni. az tény hogy a ssd jól tele van ,de eddig is így volt. na mindegy ,lehet így marad, azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Riasztó topik
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest