Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Azt láttam, hogy a windowst tartalmazó rendszermeghajtómon indokolatlanul kevés a hely. A Felhasználók/rlazol mappában a rendszer 5+ Gb-t mutat, de a benne lévő könyvtárakat (Asztal, Dokumentumok, dwhelper, Hivatkozások, Kedvencek, Képek, Keresések, Letöltések, Mentett játékok, Névjegytár, Videók, Zene) egyenként megnézve csak már kb van bennük.

Hol az az 5Gb?köszi!
RLZ -
mynames
senior tag
Sziasztok!
Sos segítséget szeretnék kérni az alábbiakkal kapcsolatosan:
Win7 64 bit-et telepítettem egy szűz új ASUS notira, melyen free DOS volt. Telepítéskor volt 2 partició melyre nem engedte telepíteni, csak a 3-ra. Gondoltam sebaj, majd tolok rá egy Part.Magic-ot és szépen mindent egybetolok. Hát így is tettem! A 3-ból csináltam 2-t úgy , hogy a vinyó méretét megfeleztem.
Sajnos az eredmény nem várt lett:
Telepítő lemezt betolva, pár kattintás után oda jutok, hogy egyik partícióra sem telepíthető a win mert , hogy azok GPT szerintiek...
Na erről fogalmam sincs, hogy mi ez most látok ilyet először...
Ami a legrosszabb , az hogy a BIOS-ba sem tudok belépni!!!Segítsetek kérlek!

-
_JD
csendes tag
Üdv!
Láttam, hogy itt is használják néhányan a win7 beépített tűzfalat. Nem rég találtam ezt a jóságot:
TinyWallA Windows beépített tűzfalához tweak progi. Elég kényelmesnek tűnik, bár még csak most próbálgatom.
Ismeri valaki, vagy ehhez hasonlót használtok? -
dragonfx
veterán
milyen progit kell felrakni hogy a regkey.eket lássa az oprendszer?
ne dobja ki mindig hogy progrma válsztás amert igy nem tudok hozzáadni kulcsot.word?

-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, a frissen rakott rendszerem elkezdte azt csinálni ma, hogy ha valami komolyabbat csinálok akkor akadozik az egész gép, mármint beakad a hang és a kép is majd megy tovább. Főleg játékok alatt csinálja pl. Far Cry 3, GTA 4. De van, hogy youtube alatt is. GTA 4 nél már a betöltéskor folyamatosan meg-meg akad a hang és kép. Mitől lehet ez?
Windows 7 Pro x64, minden driver a legfrissebb
Gépem adatlapomon.
-
brd
nagyúr
válasz
szentkuti11
üzenetére
Adminisztrátori parancssorba:
sc create BITS binpath= "c:\windows\system32\svchost.exe -k netsvcs" start= delayed-auto -
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Tegnap multiplayer-ben akartam játszani a Dirt 3-mal, amihez Games for Windows Live program szükséges. A gépemen ez már egy régebbi játék kapcsán réges-rég fenn volt, de nem használtam jó ideje. Mikor indítani akarom, frissítést kér, de mikor az igenre kattintok, hibakóddal leáll (80070424). Bezártam, gondoltam frissítek mindent Windows Update-ből, ahol láttam, hogy már július óta semmilyen Windows szolgáltatást nem tudott frissíteni 80246008 hibára hivatkozva. Mindkét hibaforrást próbáltam Microsoft Fixites segédprogramokkal orvosolni, eredménytelenül. Azt olvastam, hogy a szolgáltatások-ban el kell lennie indítva a Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatásnak (BITS), ami nálam a listában sincs. Erre mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Windows 7-hez hány gigás partíciót javasolnátok?
Rajta mekkora szabad hely kell a gyors működéshez?Egyszerűbb felhasználói progik, játékok lennének rajta egy Athlon II X2-es gépen.
Persze törölgetni, letelepítgetni nem nagyon szeretek.
Köszönöm előre is.

-
Fishor
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Istencsászár vagy! Eddig működik, remélem mostantól így lesz sokáig. Honnan lehet ilyeneket tudni azt nem tudom, de a lényeg hogy van aki tudja. Köszi még egyszer, nagyon jó hogy ezt meg oldottad nekem!
Esetleg arra nem tudsz valami megoldást, hogy az msn mindig induljon el, mert hiába van bepipálva a win indításakor indulás, sokszor mégsem indul el, csak ha rákattintok.Üdv: Fishor
-
GEPESZ66
veterán
Néhány napja a következő történik. Feltelepítem az Adobe Flash Player 11.5-öt. A következő napon azt tapasztalom, hogy a Programok telepítése/Törlése ablaknál látom , hogy telepítve volt, de a piros ikonja üres ikonra változik. Ha valamit leakarok játszani, akkor reklamál a PC, hogy nincs telepítve. Többször eltávolítottam, s felraktam a Flash Player-t,de mindig így jártam.Mi lehet az oka? Honnan lehet letölteni a Flash Player korábbi, pl. 11.2-es verzióját, talán ezzel nem lenne probléma?
-
Visormail
addikt
válasz
Fishor
üzenetére
Természetes hogy azonnal nem lépett életbe, csak indításkor olvassa be újra ezeket a registry bejegyzéseket, mostantól már mindig működni fog. Azt csinálja amit kértél, nem vár a végtelenségig hanem ha egy program vagy szolgáltatás nem áll le magától kikapcsoláskor, akkor a beállított idő után bezárja a windows.
Kiskokó: A törlendő registry ágon jobb gomb - Engedélyek. Add hozzá a felhasználót amivel szeretnéd törölni.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Hello
Megvan az a bejegyzés ami kell de nem tudom se törölni se a jogosultságait módosítani... próbáltam rendszergazdaként akkor a rejtett rendszergazdaként... csökkentett módban is ugyan úgy... de semmi nem engedi törölni... vírust nem talált a vírusirtó...ötlet ? :S
-
Fishor
senior tag
válasz
Fishor
üzenetére
Most úgy néz ki sikerült, az előbb nem írtam be az a 5.0 ás sort. Most a művelet után leállítottam a gépet és ugyanúgy fennakadt a facebook mesengeren, és várakozott. Újraindítás után nem akadt fent, de nem tudom hogy legközelebb nem lesz e újra gond. Egyébként mit csinál ez a pár sor amit beírtunk? Stabilan működni fog vajon?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Simán ctrl c vel átmásoltam az ott lévő szövegeket és elmentettem reg fájlként ahogy írtad. Amikor commanderből futtattam viszont ezt írta ki:
Nem lehet importálnia következőt: c:\users...\autoleállítás.reg. A megadott fájl nem beállításjegyzéki parancsfájl. A beállításszerkesztőben csak bináris beállításfájlokat importálhat.Most mit tegyek? Nem jól csináltam valamit?
-
Visormail
addikt
válasz
Fishor
üzenetére
Az előbb írtam le batai15-nek #21758-as hozzászólás.
Kiskokó: itt [link] az derült ki hogy a conflickr vírus volt a gépen és az okozta.
A többi helyen pl [link] azt írják hogy regeditben törölni kell a
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\GPExtensions
útvonalon belül azt a mappát amelyikben az a szolgáltatás van amivel baja van. Hogy ez melyik az az eseménynaplóból derül ki (windows naplók/rendszer részben kell lennie a hibabejegyzésnek), és persze előbb menteni a registryből azt a részt amit kitörölsz (ill rendszervisszaállítási pont létrehozása vagy valami óvintézkedés). Szóval saját felelősségre, bár a leírásod alapján amilyen állapotban van a wined túl sokat nem veszíthetsz. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy amikor megnyomom a power gombot, akkor mindig fennakad a gép valami programon, vagy a Facebook messengeren vagy a lice messengeren, de valamin mindig. Ilyenkor ha megnyomom a bezárásra kényszerítést akkor le is áll a gép. Nem lehet valahogy beállítani, hogy kilépéskor automatikusan kényszerítse a gép bezárásra a programokat, mert van hogy sietek gyorsan power gomb és már megyek is tovább, viszont ilyenkor a gép nem kapcsol ki.
-
Kiskokó
veterán
Üdv
A windows minden indításkor ezzel fogad ( ugyan ez a win volt fent ezelőtt is és soha nem csinált ilyet, ugyan ezekkel a programokkal driverekkel virusirtóval (Microsoft essential)
Win 7 Professional 64bit
Ez az üzenet
A Windows nem tud csatlakozni a csoportházirend ügyfél szolgáltatáshoz, a hiba miatt az általános jogú felhasználók nem tudnak bejelentkezni.... blabla eseméy naplóban nézzem meg,, ott is ennyit ír.Ötlet?
SZERK:
Mi a franc lehet ez és hogy oldjam meg. mert közbe rájöttem hogy valószínűleg ez miatt nem tudok se windowst tűzfal beállításokat és csomó mindent állítani. Rákattintok és nem történik semmi még csak azt se irja ki hogy nincs hozzáférésem... csak egyszerűen semmi... Feledtébb érdekes...
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok! Ismét egy win7 probléma:
A "Hálózati és megosztási központ" - szeretném beállítani a "Speciális megosztásokat" és amikor ott rámegyek a "Médiaadafolymat-továbbítási beállítások kiválasztása"-ra, kiírja, hogy a la nem jeleníthető meg? Ez hogy lehetne kiküszöbölni?
Alapja: médialejátszót akarok rákötni a routerre és próbálom összelőni a pc-vel. A Total Commander "hálózata" látja, de nem engedi, hogy turkáljak a médialejátszóra kötött vinyóban, holott a régi op. rendszernél ez lehetséges volt. -
Sziasztok!
Warcraft II vajon felmegy Windows 7-re?
-
kiskornel
addikt
Gondom van a host file-val. Win7 x64. Hiába írom be, hogy:
127.0.0.1 google.com
megnyitja az oldalt.
Mi lehet a probléma? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Tegnaptól valamiért olyat művel a windows 7-em, hogy minden egyes bekapcsolásnál a minialkalmazások nem maradnak meg ott ahova beállítom őket (jelen esetben a képernyő jobb oldalán), hanem minden esetben az összes elkúszik a kép bal felső sarkába.
Ez mitől lehet?
-
attosz1120
tag
Sziasztok!
Új Dell Inspiron 5520-as laptopomhoz szeretnék windows 7-et vásárolni.Segítenétek melyiket vegyem meg?
A laptop konfigur.15,6"-os WXGA HD/ Intel® Core i3-3110M (2.4GHz, 3MB cache) (/ 4 GB DDR3/ 500GB HDD/ AMD Radeon 7670M DDR3 (1GB)
Köszönöm a segítségeteket.
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy eddig a rendszernél a win7 kiírta, ha a tuningoltam a procit, hogy mennyi eredetileg és mennyi a jelenlegi sebessége. Na most már egy ideje nem írja, csak az alap órajalet (mondjuk egyszer magától visszaállt alapra a biosomon).
A másik, hogy be volt állítva a téma háttérképe, és egyszer csak egy másik kép is be lett jelölve hozzá? Ezek mitől lehetnek?
-
sanyek2
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Sajna nincs újabb verzió, de azt hiszem tényleg kiveszem autómatikus indításból...
A másik problémámra is tudnál megoldást? -
Visormail
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Írd be jegyzettömbbe, mentsd el akármi.reg fájlként és futtasd le:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"AutoEndTasks"="1"
"HungAppTimeout"="5000"
"WaitToKillAppTimeout"="5000"
"LowLevelHooksTimeout"="5000"[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control]
"WaitToKillServiceTimeout"="5000"Ha aggódsz előtte csinálj egy registry mentést. Start/futtatás/regedit/fájl menü exportálás minden ág. Ha valami probléma lenne ugyanitt visszatöltheted az importálással.
sanyek2: ha rákeresel tele van vele a net hogy felébreszti a gépet az a program, de van olyan is akinek elaltatja pedig ki van kapcsolva az automata alvómódba lépés. Nincs belőle újabb verzió?
Megoldást nem láttam, csak azt hogy ne fusson állandóan a program mert amúgy is felesleges. Ha a programon belül nem lehet állítani akkor start/futatás/msconfig-ban automatikus indítás fülön megkeresni és kivenni a pipát, ettől függetlenül el tudod indítani amikor használni akarod.[link] An answer from Samsung:
Quote:
Dear Customer,Thank you for contacting Samsung regarding your SSD inquiries. We recommend that when not using the Magician tool program that you close it out as it is not necessary to run the program in the background. All interaction with the Magician tool program is through the user and will not do anything in the background.
Thank you for choosing Samsung.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Sikerült azonosítani. Az egérre én is gondoltam, mert 2000DPI-s érzékenységre is be van konfigurálva, de BIOS-ban kilőttem, hogy felébresztheti, de nem az volt a probléma.
Azért az SSD beszerelésével egyidejúleg jelentkezett a probléma, mert az SSD, Samsung SSD Magician ébreszti fel.
Hála az általad írt módszernek sikerült beazonosítani. Mit tudok kezdeni vele? Mert eszközkezelőben ugyebár nem érhető el maga a szoftver.... -
batai15
félisten
Üdv ! lenne egy problémám, ami minden eddigi gépemen meg volt.
Történetesen az hogyha a gépet le akarom állítani, akkor beragad valami progi random módon.
Néha pl még a vinyómra is azt irja alkalmazásként hogy beragadt.
Ez nem is lenne akkora baj ha az ember ott ül a gép előtt és rányom a kényszerített leállításra,
De mikor el indítok pl egy torrentet autó kikapcsolással, azt mikor 12 , meg 8 óra mulva haza érek azt a gép több órát áll a leálító képrenyőnél akkor felmegy bennnem a pumpa.
És ez olyan 10 alkalomból vagy 4-5szor elő fordul.Van valami meg oldás erre? -
flash-
veterán
egy hddről szeretnék mindent oprendszerestül átteni egy új hdd-re.
a régi vinyón van két partició egy 100 megás a rendszernek,és egy másik amin a win és a progik adatok vannak.
az új hdd-n egy partíció van,arra átmásolhatom a 100 megás tartalmát is és a másik partició tartalmát amin a win és az adatok vannak?fog működni?
arra mentem rá hogy biztonsági mentés és visszaállitás.-fájlok biztonsági mentése.
tartalom:fájlok az összes felhasználó könyvtáraiban és személyes mappáiban és a kijelölt területeken.
ez igy jó lesz? -
Visormail
addikt
-
válasz
sentinel
üzenetére
Ha nem mentetted ki valahová, akkor azok nincsenek meg. Akkor lenne meg, ha áramszünet esetén kikapcsolna a gép és utána vissza kapcsolnád. Akkor menti őket. Amúgy, meg ha pendrive-ról használtad és mentettél rá, akkor az nincs temp mappában.
(#21745) AxBattler: Nem. De erősen warez gyanús, úgy hogy szerintem ne eröltesd a topikban.
-
Visormail
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Nem nagyon kell állítgatni jó az alapba. A böngészők részen nézd át esetleg ha valamit nem akarsz hogy pucoljon, elég egyértelmű hogy mi micsoda.
szbalogh: nincs köze hozzá, 32bites program is használhat több magot ha jól lenne megírva
Nézd meg esetleg a feladatkezelőben a folyamatok fülön, a programra jobb gomb affinitás beállítása részen ki van e jelölve minden processzor. -
AxBattler
félisten
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topikba írok-e, de lenne egy kérdésem!
Szóval módosítanom kellene egy program registry-bejegyzését, de az ezt elvégző *.key fájlt a Win7 semmivel sem tudja megnyitni. Arra gondoltam, hogy átírom a kiterjesztést *.reg-re, és így elindítani.
Szerintetek működhet?

-
kisferi
tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. A kollégám vett egy SSD-t és rátelepítette a Windows 7-et. A régi winchesterén maradt az XP. Bootoláskor ki lehet választani, hogy melyik op.rendszerrel induljon. Ha az XP-vel indul el, utána amikor az op.renszer betöltődött, az SSD-t (amin a windows 7 van) nem látja mint meghajtót. Előre is köszönöm a segítséget.
-
sentinel
aktív tag
Segítsetek pls!
Tönkrement egy pendrive-om amin fontos adataim voltak

Abban bízom a Win7-en valahol megtalálom a temp fájlokat az adataimnak (word, excel fájlok)Kérlek adjatok meg rejtett, system, normál könyvtárakat ahol ezek meglehetnek temp fájlként esetleg!
És fontos: Office 2007-ről van szó.
Köszönöm!!!!
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy win 7 64 bit rendszerem amin egy 32 bites program fut. Ezen a programon több napos számolások futnak de sajnos csak az egyik magot használja ki. Ez azért van, mert nem 64 bites a program, vagy 32 bites az oprendszer vagy ez a feltételezésem kizárható és a programban kell keresni a hibát?
Köszi
-
allein
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Adott egy hdd amiről kiírtam 4 dvdre az op rendszert minden kiegészítővel együtt, care center meg ilyenek. Feltelepítettem ssd, teljesen jó minden, zökkenőmentesen lezajlott a dolog. Annyi van, hogy a windows a 100 mb-os partición kívül csinált egy olyat, hogy 15,05 GB helyreállítási partició. Ez akkor így rendben van, nem de? Mert amikor simán telepítettem ssdre op rendszert nem jött létre ez a 15 GB-ás partició. Nem nagyon tárolok egyébként az ssdén semmit, csak programok lesznek rajta. Céges gépet használok, eredet windows miatt hajtottam végre a műveletet
Bár, azt tapasztalom, hogy így most egy kicsit lassúbb az ssd, de egye fene 
-
Visormail
addikt
válasz
Csongeee10
üzenetére
A biztonsági rés nem nálad keletkezik és nincs semmi amire oda kell figyelned. Amikor megírják a windowst és láták hogy az igen jó kiadják, később viszont mégiscsak felfedeznek hiányosságokat hogy valamilyen módszerrel be lehet jutni, kártékony kódot futtatni, átvenni az irányítást, stb. Ekkor kiadnak a résre egy foltot ami lezárja az utat, kijavítja a védelmi hiányosságot, tehát neked annyi a dolgod hogy engedélyezed a frissítéseket. Ez minden más programnál is így van.
pete_21: az elég furcsa, lefuttatnék a helyedben egy lemezkarbantartót ill mégjobb ha ccleanert hogy mit mutat.
Predator2: nyugodtan módosíthatod a többi betűjelet is (a C-t nem is engedné mert rendszerpartíció), a tárolt adatoknak semmi bajuk nem lesz, akkor lenne csak gond ha azokra is telepítettél programokat mert akkor azok hibásan működhetnek. Akkor sem visszafordíthatatlan a probléma, max visszaállítanád a betűjelet.
sanyek2: egy ilyen után parancssorba beírod hogy powercfg /lastwake és megmondja hogy mi ébresztette fel a gépet, ahogy írták is ez általában az egér szokott lenni, de persze előfordulhat más is. Az eszközkezelőben a tulajdonságaiban energiagazdálkodás fül és kiveszed a pipát az elől hogy felébresztheti a gépet.
Edyson: olyannal találkoztam már én is, hogy a gyors boot menüből hiába választottam ki az usb-hdd pontot nem indult a pendriveról, csak ha bementem a biosba és a boot sorrendnél az ott már felismert mutatott pendriveot előreraktam (ezen kívül volt másik boot sorrend is hogy dvd/hdd/stb de ez pluszba szokott lenni másik almenüben).
-
Edyson
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vásároltam egy laptopot (ASUS X73B) ÚJ! Előretelepített Windows8 -al. Szerintem ez még nagyon gyerekcipőben jár, így szeretnék visszaállni a Win7 -re. Rendelkezem egy Biztosan bootoható Win7 -es DVD vel és egy Biztosan bootolható Win7 -es pendrive-val is. (A másik laptopomon "ACER"a DVD és a Pendrive is bootol! ) Itt jön a probléma.NEM tudok felbootolni Az ASUS laptopon, egyikről sem. Tudom hogy kellene, de nem működik. Hiába a boot beállítások a Biosban, átugrik és folyatatja a Win8 betöltését. Még egy fontos információ, hogy csak a pendive-ot látja a bios. Nem tudom a Win8 szórakozik velem vagy a bios. Mi a megoldás a problémámra? -
_voodoo_
tag
Sziasztok!
Mi lehet ez a felkiáltójeles cucc?

Akárhányszor leszedem, visszarakja...Thx
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Volna két bosszantó dolog, amit szeretnék korrigálni, de magamtól nem jöttem még rá a megoldásra.
1. Win fényképnézegető a szűz win-nél fehér hátteres, aztán testreszabom, és sárgás, vajszínű háttere lesz, ami a fehér részeket a képen ugyan ilyen ocsmánnyá teszi.
2. Mióta kapott egy SSD-t a vas, azóta az alvó állapotba küldés után 10-20 másodperccel fogja magát, és felébred. -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e....a problémám a következő:
Új asztali gép lett összerakva, rajta win7, minden működik rendesen, egy kivétellel....a korábbi gépemnél 2 db WD külső hdd-t használtam, az egyiket felismeri az új gép win7-je, míg a másikat nem. A laptopomon ugyan az a win7 van, ott működik rendesen ez a hdd is....mi lehet a bibi?
-
Predator2
addikt
tegnap elrejtettem pár nem használt partíciót a gépről.
Azt szeretném kérdezni h a maradék betűjelét módosíthatom? A rajta tárolt programoknak/adatokna nem lesz bajuk? (így szeretném:c,d,e természetesen az első maradna) -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tegnap feltettem a keddi Windows update-ket, és ma azt vettem észre, hogy a rendszerpartíción egy jó ~5 Gb-tal kevesebb a szabad helyem.
Van tippetek, hogyan tudnám visszaszerezni azt az 5 Gb-ot?
(A TEMP mappán már túlvagyok.
) -
macimeister
aktív tag
Hello!
Két windows 7 ultimatet futtató gép közül az egyikről szeretném a másikra beállítani a biztonsági mentést hálózaton keresztül. Mit kell beállítanom, hogy amikor a mentendő gépen meg kell adnom egy mappát és alatta felhasználónév és jelszó párost. Ezt a cél gépen kell megcsinálnom? -
Csongeee10
tag
Sziasztok.
Biztonsági lyukakkal kapcsolatban szeretnék egy két dolgot megtudni.
Hol keletkezik biztonsági rés?....milyen logikán alapulnak ezek a biztonsági windows frissítések?.....hogyan védenek meg ezek a frissítések?
Hogyan lehet odafigyelni,hogy ne keletkezzenek rések? -
ledgeri
nagyúr
Lehet, hogy ezt is feleslegesen írom ide, de van egy olyan problémám, hogy amikor "külső helyről" (pl progi által, vagy update után) kezdeményeződik a gép újraindítása, akkor van, hogy teljesen leáll, a ventik még pörögnek, de újra nem indul....
(a ventik normál újraindításnál sem állnak le..) -
bod101
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, ezt tudtam én is csak az új betűkészlet telepítése nem jön elő.
-
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudok új fontokat azaz betűtipusokat hozzáadni a win7-hez?
Köszönöm! -
overland
aktív tag
valaki ötlet erre:
[link] -
Vegitaa
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Köszi. És érdemes letölteni? Tartalmaz annyi újítást?
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Win7-hez jelenleg milyen service packok léteznek?
-
Visormail
addikt
What the heck? Frissítés Windows 7 for x64-based Systems rendszerhez (KB2779562)
A frissítés telepítésével javíthatja azokat a hibákat, amelyeket a számos országban módosított nyári időszámítás és időzónák okoznak. A frissítés hatására a számítógép automatikusan átállítja az óráját a 2012. év megfelelő napján. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására.
Közzétéve: Tegnap
Ez valami eső után köpönyeg, vagy hány óraátállítás lesz még ebben az évben? A további információk gomb által megnyitott [link]en még érdekesebb dolgok vannak.
The time zone changes are summarized in the following table:
Bahia Salvador Not applicable - Not applicable,
Azores Last Sunday of March 00:00:00.000(2012 only) - Last Sunday of October 01:00:00.000(2012 only),
Fiji Third Sunday of October 02:00:00 - Third Sunday of January 03:00:00.000,
Jordan Amman None - NoneSzóval első ránézésre rendkívül hasznos, nagyon érinti Magyarországot és elég időben érkezett.
-
brd
nagyúr
válasz
Frigetrus
üzenetére
A hiba részletezése is ilyesmi problémát sejtet (usbport.sys), nem biztos, hogy a kormány a hibás, lehet, hogy a port, másik eszköz, vagy az USB port drivere. De a kormány a legvalószínűbb, más, esetleg régebbi driverrel is ki kellene próbálni, és a Windowsba beépítettel is, az egyik csak jó lesz...
-
izomhod
őstag
-
Frigetrus
aktív tag
Beteszem ide is a kérdésem, mert úgy érzem a Windows 7-el összefügg, remélem valaki tud segíteni:
Üdv!
Második hete van meg a Llano konfigom amit az adatlapomon lehet olvasni.
Nagyon elégedett vagyok vele, gyors, halk, keveset fogyaszt.
Win 7 64bit-et használok. Feltelepítettem minden drivert/programot amit az alaplapomoz (Gigabyte GA-A75M-UD2H) kaptam. BIOS frissítés is megvolt.
Nem nagyon játszok, de néha előfordul, hogy egy kis F1 2012-őt nyomok rajta.
Sajna a játék alatt gyakran dobál kék-halált, amely ezt az üzenetet tartalmazza:Valaki tud erre megoldást?
Gyanússá vált, hogy talán az USB-s Genius pc-kormányom drivere okozza a gondot, mert játéknál használva van, és furcsa az is, hogy játék alatt a vezeték nélküli billentyűzet (amelynek szintén usb-s antennája van) néha nem reagál, teljesen random módon, és egyszerre be van dugva mind a kettő eszköz. Windows alatt nincs gond a billentyűzettel.
Lehet az a baj, hogy a kormányhoz rakok fel külön drivert? Talán hagynom kellene, hogy a win magától felismerje és telepítse?
Most próbálgatni fogom, csak előbb újrarakom a rendszert, ezért addig is ötleteket szívesen fogadok, hogy mi lehet a gond.Amúgy a gépen lefuttattam 2x5 óra Prime95-öt és közben fullHD-n Furmarkot, akkor nem volt kék-halál, és hibamentesen végigment minden.
-
Vegitaa
senior tag
Erre valaki?
-
Visormail
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Semmilyen gondot nem okoz a betűjelek elvétele, a 100MB-os partíciónak sem kell ahogy mondod nem is szokott neki lenni alapban sem. Ugyanott utána adhatsz újra betűjelet ha mégis akarsz valamelyiknek, de azt is beállíthatod ott hogy egy mappaként mutassa a partíciót, így a tartalmát is eléred bármikor betűjel nélkül.
-
Predator2
addikt
válasz
krealon
üzenetére
az alapból rejtve van de a biztonság kedvéért raktam egyet a HDD-re is és mivel nem a HDD-ra rakott win7-et használom hanem ami az ssd-n van így zavar a 100MB-os partíció
A bekarikázott partíciókat szeretném elrejteni[link] mert nem használom de úgy h ne okozzak kárt vagy visszafordíthatatlan dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na erről fogalmam sincs, hogy mi ez most látok ilyet először...

Bár, azt tapasztalom, hogy így most egy kicsit lassúbb az ssd, de egye fene