-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Valahogy rákerült a gépemre a Yahoo Search. A programok eltávolításánál folyton ezt írja ki:
Browsers restart is required to complete the uninstall proccess! Click the Uninstall button to close any open browsers and start uninstallingNincs is megnyitva böngészőm. Ez amúgy nem a Toolbar, viszont a böngészőm mindig belassul és már vagy 10 szer telepítettem újra a chrome-t, de mégis folyton meghülyül, gondolom ettől.
Kivettem már az auto indulásból is, de mégis mindig elindul.
Hogy tudom leírtani ezt a gépemről?Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Megtaláltam:
Írd be jegyzettömbbe, mentsd el akármi.reg fájlként és futtasd le:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"AutoEndTasks"="1"
"HungAppTimeout"="5000"
"WaitToKillAppTimeout"="5000"
"LowLevelHooksTimeout"="5000"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control]
"WaitToKillServiceTimeout"="5000"
Ha aggódsz előtte csinálj egy registry mentést. Start/futtatás/regedit/fájl menü exportálás minden ág. Ha valami probléma lenne ugyanitt visszatöltheted az importálással.Nekem működik azóta is ez a megoldás.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #22868 üzenetére
Chromet kell használni, az a leggyorsabb böngésző tudtommal. Habár a kedzőoldal helyett az is mindig új lapot hoz be, ha új oldalt nyitsz.
-
Fishor
senior tag
válasz
sfdrakex #22861 üzenetére
Az ok is hogy a router jelszavazva van, a noti is természetesen így csatlakozik hogy megjegyzi a jelszót. Én inkább attól tartok hogy maga a noti wifijére (ami független a routertől gyakorlatilag, hiszen ha nem kapcsolódok pl rá a routerre, akkor is adja a wifi jelet és gondolom, így egy másik noti ugyanúgy látja mint elérhető kapcsolat, akkor úgy nem tudnak a notira csatlakozni, ahogyan pl egy sima jelszóval nem védett routerre? Tehát magát a notis felhasználónevet nem kellene jelszóval védeni?
-
Fishor
senior tag
válasz
sfdrakex #22857 üzenetére
A routeren van jelszó. Viszont a notin nincs. Tehát nekem a gép ha bekapcsolom simán feláll jelszó kérése nélkül. Az otthoni csoportot amikor csatlakoztattam valóban írni kellett be jelszót, viszont amikor a spec megosztást csináltam (d meghajtóra) ott mindenkit állítottam be és ott letiltottam a jelszó kérését azt hiszem. Szóval így már lehet hogy más a helyzet, vagy mitől függ ez? Most sebezhető más által a gépem így?
-
Fishor
senior tag
Még egy kérdés. Nekem a gépeimen nincs jelszó beállítva. És ott a fájlmegosztásnál is kivettem emiatt hogy jelszó nélküli megosztás, vagy valami ilyesmi, a net meg routeren jön, a notira természetesen wifin. A gépeimre a router jelszava miatt nem tud senki hozzáférni ugye? Vagy a Notinak a wifijére rá lehet csatlakozni másoknak akiknek van wifijük?
-
Fishor
senior tag
válasz
sfdrakex #22852 üzenetére
Létrehoztam otthoni csoportot, és csatlakoztam is erre a másik géppel. A korábbi megosztást hagytam ahogy volt. Újraindítás után működik végre. És ez most hogy működik? 3 win7es gép meg egy xps van a lakásban. Nyilván ez csak a win7re vonatkozik. Viszont ha az a gép nincs bekapcsolva amelyiken létrehoztam az otthoni kapcsolatot, csak a másik kettő amelyiken csatlakoztam rá, akkor a két csatlakoztatott gépen nem működik? Vagy innentől mindegyik működik mindegyikkel?
-
-
Fishor
senior tag
Most nézem még sincs otthoni csoportom beállítva. Hanem simán a megosztásos dolgokat állítottam, a spec megosztást. Mégsem tudok belépni az adott mappákba a másik gépről, mert azt írja nincs jog, vagy épp jelszót kér, ami nincs. XP-n sosem volt gondom, nem tudjátok hogy lehetne megcsinálni hogy jó legyen? Úgy érzem hiába írom be hogy legyen mindenkinek joga módosítani a fájlokat a gép mégsem csinálja.
-
Fishor
senior tag
válasz
sfdrakex #22843 üzenetére
Én is elolvastam ezt a cikket, hiszen nekem is az a problémám, hogy nem igazán tudom egyik gépről a másiknak a tartalmát használni. Elképzelhető hogy az a gond, hogy telepítéskor mindegyik gépen lett ilyen otthoni csoport telepítve, és ezért kér folyton jelszót, még így is hogy sosem állítottam be jelszót. Lehet hogy összeakadnak az otthoni csoportok? Pedig mindegyik gép munkacsoportban van, és látják is egymást, csak belelépni nem tudok egyikbe sem. Mit kéne csinálnom, hogy jó legyen?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám a meghajtómon lévő dolgokat elérhetővé tennem az itthoni többi gépen? Hiába osztom meg a meghajtókat, és adok teljes jogot (írás, olvasás) mindenki számára egyszerűen ha rámegyek másik gépről ennek a gépnek a meghajtójára, folyton jelszót kér és hiába hagyom üresen (mivel nincs is jelszó beállítva) folyton azt írja nincs jog. Ami érdekes hogy az előző gépemen is így állítottam be a dolgokat és akkor működött a megosztás, de most sehogy nem akar működni. Mit csinálok rosszul? Mi a megoldás, hogy el tudjam érni az otthoni gépeimet egymásról?
-
Fishor
senior tag
válasz
Visormail #21779 üzenetére
Istencsászár vagy! Eddig működik, remélem mostantól így lesz sokáig. Honnan lehet ilyeneket tudni azt nem tudom, de a lényeg hogy van aki tudja. Köszi még egyszer, nagyon jó hogy ezt meg oldottad nekem!
Esetleg arra nem tudsz valami megoldást, hogy az msn mindig induljon el, mert hiába van bepipálva a win indításakor indulás, sokszor mégsem indul el, csak ha rákattintok.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Fishor #21774 üzenetére
Most úgy néz ki sikerült, az előbb nem írtam be az a 5.0 ás sort. Most a művelet után leállítottam a gépet és ugyanúgy fennakadt a facebook mesengeren, és várakozott. Újraindítás után nem akadt fent, de nem tudom hogy legközelebb nem lesz e újra gond. Egyébként mit csinál ez a pár sor amit beírtunk? Stabilan működni fog vajon?
-
Fishor
senior tag
válasz
Visormail #21773 üzenetére
Simán ctrl c vel átmásoltam az ott lévő szövegeket és elmentettem reg fájlként ahogy írtad. Amikor commanderből futtattam viszont ezt írta ki:
Nem lehet importálnia következőt: c:\users...\autoleállítás.reg. A megadott fájl nem beállításjegyzéki parancsfájl. A beállításszerkesztőben csak bináris beállításfájlokat importálhat.Most mit tegyek? Nem jól csináltam valamit?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy amikor megnyomom a power gombot, akkor mindig fennakad a gép valami programon, vagy a Facebook messengeren vagy a lice messengeren, de valamin mindig. Ilyenkor ha megnyomom a bezárásra kényszerítést akkor le is áll a gép. Nem lehet valahogy beállítani, hogy kilépéskor automatikusan kényszerítse a gép bezárásra a programokat, mert van hogy sietek gyorsan power gomb és már megyek is tovább, viszont ilyenkor a gép nem kapcsol ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest