-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. (Windows 7 64bit) A frissítési beállításom: (Frissítések keresése,de én döntöm el a letöltést és telepítést).
A szeptemberi friisítésemmel semmi gond nem volt, most az októberi csak keres és az svchost.exe 13%-on pörgeti a processzort. (Mennyi idő kell neki? Fél napig keres, több napja)(Frissítések automatikus telepítésérére állítás segítene?) Ha tud valaki megoldást legyen szíves írja meg.
Előre is köszönöm a segítséget. -
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Windows 7 Home premium 64 bit. A C particióból 37 GB foglalt. Kikapcsolom a rendszer visszaállítást a C particíción és a foglalt terület mérete megnő 41 GB-ra. Nem csökkennie kéne a méretnek? Előre is köszönöm a segítséget.
-
kisferi
tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. A kollégám vett egy SSD-t és rátelepítette a Windows 7-et. A régi winchesterén maradt az XP. Bootoláskor ki lehet választani, hogy melyik op.rendszerrel induljon. Ha az XP-vel indul el, utána amikor az op.renszer betöltődött, az SSD-t (amin a windows 7 van) nem látja mint meghajtót. Előre is köszönöm a segítséget.
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Windows 7-en az Office Prof. 2003-at fel lehet telepíteni? (Sima nincs Service Pack beleintegrálva) Ha fel lehet, rendszergazdaként kell fittatni a telepítőfájlt? Előre is köszönöm a segítséget.
-
kisferi
tag
Sziasztok. XP-én a Skype 3.8.0.188-as verziót használtam, jelenleg Windows 7-en (32bit) a 4.2.0.187-et. A 3.8.0.188-as verziót nem tudnám valahogy a windows 7-en használni, mert az új skype-ba nekem nem kéne, hogy híváskor mindig még egy ablak ugorjon fel. Előre is köszönöm a segítséget.
-
kisferi
tag
Sziasztok A segítségeteket szeretném kérni. Windows 7-nél a merevlemezem egy idő után lekapcsol, ha nem használom. A vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - Séma beállításainak módosítása - Speciális energiaellátási beállítások módosítása alatt 20 perc van beállítva alapból. Olyan lehetőség nincs, hogy soha. Csak a perc idejét tudom magasabbra állítani? (pl: 1000 perc és így nem fog kikapcsolni) Előre is köszönöm a segítséget.
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Totál comanndernél, ha átakarok nevezni egy mappát, állandóan az UAC jelez nekem ezért az UAC jelzését a beállításban a csúszkát lehúztam teljesen. Ez jó lesz így? Ha kikapcsolom az UAC-t akkor számít az, hogy egy programot simán telepítek vagy jobb egér futtatás rendszergazdaként? Előre is köszönöm a segítséget.
-
kisferi
tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a windows 7-en a tálcán a hardver biztonságos eltávolításánál megjelennek a merevlemezek is. Mit lehet tenni, hogy a merevlemezek itt be jelenjenek meg? Azt szeretném még kérdezni, hogy az autorunt, hogy lehet letiltani? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest