Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kész ! felhúztam magam az este ,és hirtelen felindulásbol beletettem a micro sd-t Nokia 2730 Classic ba és szépen leformázta nekem.Mostmár újból üres a kártya
Azért köszönöm a segítséget 
-
INMOTEP
őstag
Üdv A problémám akadt a Windows 7 el
32 bit Home Professional : Kipróbáltam ezt a külső memóriaeszköz gyorsítótárazást .És nem vettem észre eget verő különbséget.A gond az hogy a 2 gb os Micro sd kártyát írásvédetté tette .... 100 MB Szabadterüket van rajta .... Hogy tudom kikapcsolni mert sehogy sem megy ! Most így néz ki [link] Ha valaki tud segítsen 
-
INMOTEP
őstag
Hello , internet megosztással kapcsolatban lenne kérdésem .....Windows 7 32 bit alatt szeretnék Bluetooth adapter segítségével internetet adni a Pda-nak .Addig eljutottam hogy a hálózati megosztási központban ott van a kapcsolat " nem azonositott hálózatként " mint látható Kép ........... mi a teendő ezután ?

-
INMOTEP
őstag
Fasza a 64 bit
borús az idő odakint ,és az időjárás alkalmazás napos időt jelez este 22 órakkor 
-
INMOTEP
őstag
Leszedtem a sis oldalárol ,müködik.Viszont az átetszőség állitás mindig nincs .....A hibaelháritó azt ezt irja : Lehetséges, hogy a jelenlegi videokártya támogatja az Aero használatát, amennyiben illesztőprogramja kompatibilis a WDDM szabvánnyal. Forduljon a számítógép vagy a videokártya gyártójához WDDM-kompatibilis illesztőprogramért.
-
INMOTEP
őstag
válasz
polonic
üzenetére
A Fujitsu Support oldalárol szedtem ,amikor telepítettem kék halállal ment ki ujrainditás után ...... 1 szer sikerült valami driver feltennem ,de nem rakott fel mindent .......pl valami Agp drivert nem rakott fel ,igy nem tudtam az asztal átlátszhatóságán sem állítani .........
-
INMOTEP
őstag
Nos feltettem ,minden mükszik kivéve 1 dolog
nem tudom telepíteni a Videokártya drivert..... ( Fujitsu Siemens Esprimo V5555 .És SiSM672 a videokártya típusa .........Leszedtem már a gyártó oldalárol Windows 7 hez ,de nem működik
,,,,,Most szabványos Vga driverként ismeri fel,ha valaki tud valamit segítsen mert nem boldogulok ezzel .......( 64 bites rendszerhez kell ) -
INMOTEP
őstag
Újból itt vagyok .Megtudnátok mondani hogy menyi helyet foglalnak a Windows 7 64 bites kiadásai ? Jó lenne tudni mert holnap 32 röl 64 bitre váltok ....
esetleg ki mit ajánlana ? 
-
INMOTEP
őstag
Üdv Notebookon szeretném letesztelni az akkumlátor üzemidőt ,nem találtam a windows 7 ben olyan alkalmazást ami eltárolja hogy menyi időt bírt ki az Akku
....Windows 7 32 bit még ..... -
INMOTEP
őstag
ÜDV ,Olyan kérdésem volna hogy 32 bites változat van most fent nekem .Ma tettem a Notebookomba még 2 gb ramot.Tehát 4 van benne....Van e megoldás 64 bitesre változtatni a 32 öt ? Csak ujratelepitéssel lehet ?
-
INMOTEP
őstag
Üdv teljesen kezdő vagyok a témában...Nos tegnap feltettem a Windows 7 Home Premium 32 Bites változatát ,megvagyok eddig elégedve.A kérdésem az lenne hogy Fujitsu Siemens V5555 Notebookra 2 GB DDR es Rammal menyire lenne gyorsabb a 64 Bites változat ? Tudom hogy 4 GB Ram kellene hozzá,de olvastam hogy 2 GB al is szépen megy.....
tervben van Ram bővítés késöbb + 2 gb-al.... És Windows 7 böl meik változat a gyorsabb ha lehet ilyet kérdezni 
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért köszönöm a segítséget 
Azt írja a meghajtó tulajdonságai hogy a BitLocker csoportházirend beállításai tiltják az irási hozzáférést .......
32 bit Home Professional : Kipróbáltam ezt a külső memóriaeszköz gyorsítótárazást .És nem vettem észre eget verő különbséget.A gond az hogy a 2 gb os Micro sd kártyát írásvédetté tette .... 100 MB Szabadterüket van rajta .... Hogy tudom kikapcsolni mert sehogy sem megy ! Most így néz ki
bevolt már rég állitva megye szerint jóval elötte ,estére mégis napos időt jelzett .De már így jó......

borús az idő odakint ,és az időjárás alkalmazás napos időt jelez este 22 órakkor
Itt a teszt,még lehet nincs normálisan feltelepitve de nekem enyi lett
,,,,,Most szabványos Vga driverként ismeri fel,ha valaki tud valamit segítsen mert nem boldogulok ezzel .......( 64 bites rendszerhez kell )
csak tudtommal van ilyen alkalmazás ami kiírja hogy legutóbbi üzemidő pl 2:50 perc volt ......