Hirdetés
Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Nem a daemon tools kavar be?
-
válasz
bluemirage
üzenetére
Felraktam egy jogtiszta szép, hologrammos lemezről a WIN7 x86-et. Megírt egy CD-t.

Peti örült! Aztán elment aludni.De aztán amint feltelepültek az alábbi dolgok:
Jogtiszta Office 2003
DaemonTools Lite (frissen letöltve)
ImgBurn, Messenger, Avast... szintén frissen leszedve
és jöttek a frissítések ezerrel a NETről, mert ehhez a WIN7-hez még nem volt SP1.Most már újra nem ír CD-t.

Ha fenn vannak a frissítések, akkor nem ír CD-t a WIN7, ha SP1 és társai nélkül használnám, akkor meg igen... Na neeeee
-
cigam
titán
válasz
bluemirage
üzenetére
Win7 legális gyári, vagy warez edition?
Esetleg fuss neki egy live linux-al. Ha ott is ugyanezt csinálja, akkor sanszos, hogy alaplap, de hogy 2 külnböző író ugyanazt a difit produkálja az nagyon furi. -
válasz
bluemirage
üzenetére
Amire gyanakszom: az alaplap! Az illesztőprogram hiánya, pontosabban chipset driver hiányára amit csak XP alá találtam és ott használtam, de win7 alá nem.
A lap: MSI MS-7184 (Amethyst-M)
North Bridge ATI RS482, South Bridge: ATI SB400 -
Tamás88
őstag
válasz
bluemirage
üzenetére
Nekem mind2 gépen írja a lemezeket, pedig régóta Windows 7 fut rajtuk. Próbáld ki a CdBurnerXP-t, vagy beépített íróval írd ki. Esetleg írhattad volna teszt írásban, mert akkor meg maradt volna mind a 26 lemezed.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
bluemirage
üzenetére
Olyan előfordult nálam, hogy a win kiírta, hogy a program nem válaszol, de a dvdt megírta tökéletesen... Esetleg a táppal nem lehet gond....?
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest