Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Reklámmentesség, nagyobb tárhely, kb. ennyi. Igazság szerint nekem a reklámmentesség simán megérne évi ~3000 forintot.
bobsys: Igen, ezt már megtaláltam. Elfogad az mást is, pl. UK kártyát. Magyarra eddig nem tudtam rávenni, mivel nem az ablakon belül állítod be a country/region adatokat, hanem gondolom beállításokból szedi.
Ha tudok valamit, írok. Egyébként jó dolog a magyar hotmail, kár, hogy nekem live.com-os címem van
Na nem mintha ettől függene, csak poén. -
bobsys
veterán
válasz
polonic
üzenetére
More storage. Get 10 GB of storage that automatically grows with your needs.
No account expiration. You don't need to log in to keep your account active as long as your Hotmail Plus subscription is current.
Forwarding. Have your Hotmail sent to accounts not hosted by Microsoft.
No graphical ads. Just your e-mail.Morden24 Itt tudsz elofizetni, de csak USAbeli cimet lehet megadni
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest