Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
dave93
üzenetére
Szia!
Nem az alaplap gyártó holnapján kéne kereseni a drivert, ott régiek vannak, ritkán frissítik, vagy egyáltalán nincs is, ahogy írod. Ezen realtek chip van, ha jól tudom. Tessék elnavigálni a realtek oldalára, ott kb minden két hétben friss driver van. Éppen most jelent meg a legfrissebb nem rég. HD audio driver gyűjtőnév alatt található meg az összes hd realtek hangchip drivere.
-
válasz
dave93
üzenetére
Ha nincs driver 7 alá, akkor ne reménykedj ilyenben, hogy szól majd.
A másik, hogy egy zene neked nem fog 5.1-ben szólni, mert te beállítottad. Egy mp3-as zenében csak 2 hangsáv van. Azért mert xp alatt és a driver alatt te ráeröltetted hogy a sztereó zenét 5.1-ben adja ki win 7-ben driver nélkül nem fog menni. Én is hallgathatnám a sztereó zenét 5.1-ben, nem szólna jobban. Csak kiadja minden hangfalra és kész. Ezzel én sokat "játszottam" és arra jutottam hogy a zene csak sztereóban szól szépen. Ha niincs hozzá driver akkor békélj meg vele. Hidd el, szebben szól sztereóban a sztereó zene.BullZeye:z jó.

Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest