Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Tényleg, már van beépített is bár nem enged olyan sokat lecsípni.

-
fatal`
titán
-
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pedig power management fülön nekem a billnél is van ilyen.
Érdekes. Chipset driver fent?
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Eszközkezelőben tiltsd le hogy az egér és a billentyűzet felébreszthesse a gépet.
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Reboot után mit ír? Mert azt írja, hogy feltelepítettél már egy drivert, de nem indítottad újra a gépet.
-
fatal`
titán
válasz
pete_21
üzenetére
Meg.
XP rendszergazda jogú fiókja azt jelentette, hogy minden mindenképpen admin joggal fut. Ha korlátozott fiókot állítottál be akkor pedig kérte a rendszergazda fiók jelszavát. Az UAC ezen módosított, itt nincs rendszergazda jog csak, ha úgy futtatsz és, ha rendszergazda fiókkal vagy belépve nem kér jelszót.
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Érdekes módon nekem már Win 2k-n sem volt vírusom egyszer sem, XP-n sem pedig ott még hírből sem volt UAC.

Na mindegy, ez offtopic. Nyílván senkinek nem ajánlott az UAC kikapcsolása, én is csak az ATT miatt kapcsoltam ki, mert hiába pipáltam be, hogy mindig rendszergazdaként induljon, akkor sem volt hajlandó a drivere miatt a rendszerrel indulni, csak kikapcsolt uaccal.
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ennél egyszerűbb a történet, ugyanis pl. bekapcsolt uaccal sajátgépben nincsen jogod írkálni a C-re meg a Program Filesba, vagy a Windows mappába. Kikapcsolt UACcal van, ugyanolyan, mint az XP.
(#46363) Fire/SOUL/CD: Már miért ne szabadna? Miért ne lehetnék teljes jogú admin, ha tudom, hogy mit csinálok
Linuxon is indíthatsz rendszergazdai parancssort és akkor nem kell állandóan sudozni minden előtt. -
fatal`
titán
Igazából nem is tudom ilyenkor miért nem tűnik el a run as administrator gomb, mivel semmi különbség nincs, ugyanúgy jogom van írni mindenhova. Még az ATi Tray Tools miatt kapcsoltam ki, de asszem visszarakom, mert már radeonprot használok helyette..

-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Dehogynem. Nekem ki van kapcsolva, ha rendszergazda a fiók mindent adminként futtat alapból (ugyanúgy mint XP-n).
-
fatal`
titán
válasz
Воланд
üzenetére
Valószínűleg a 64bit alatt levő 32bites alrendszer okozhatja ezt a minimális memóriahasználat eltérést. Ha valakinek 4GB ramja van akkor 3-3,5 látszódna 32biten ez fél GByte veszteség szemben a 64bit 100-150MByteja mellett. Ha meg több ram van akkor főleg nincs miről beszélni.

-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt nem ismertem, újabb hasznos Paragon cucc. Rengeteg jó szoftverük van.

-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem H-ig vannak a HDD-k + 2 meghajtó a hálózatról + 2 CD meg kártyaolvasó ha kell, de így is elférek L-ig (bár a kártyaolvasó ha nem kell ki szoktam húzni).

De pl. hálózati meghajtó sztem nyugodtan csatolható az A,B-re ha annyira kell.

-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igazából nem is értem, minek raknék a B-re bármit, legyen már elég a betűjel C-től Z-ig

-
fatal`
titán
válasz
geprombolo
üzenetére
Ha az alaplapival lefutott, akkor biztosan nem. Illetve, valami szoftveres hiba van, de nem a windows verziójából eredendően.
Ha számokban kifejezve akarja látni akkor futtass le egy 3D Markot, vagy mérj FPS-t valami játékban.

-
fatal`
titán
válasz
geprombolo
üzenetére
Miért kérdeztem volna a kártyát? Az N betűvel jelölt windows verziókban nincsen benne a Media Player.
De mondd már meg, miért érdekel ennyire az élményindex? Kit érdekel? Nézd meg játékok alatt működik e aztán kész.
-
fatal`
titán
válasz
geprombolo
üzenetére
Hiába cseréled ki. Nincs mediaplayer, nem tudja elvégezni a tesztet, nem tudsz élményindexet frissíteni. Ne foglalkozz vele.

-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De, ez történik akkor.

A DirectX-et az élményindexhez nem kell frissíteni, mert, amennyi kell hozzá azt alapból tartalmazza a rendszer.
Egyébként az élményindexnek a világon semmi jelentősége, nálam pl. unrated az egész, mert nem foglalkozom vele.

Az ütemezett feladat is le van tiltva, pláne mi a fenének értékelgessek hetente.
-
fatal`
titán
válasz
geprombolo
üzenetére
Véletlenül nem N-es verzió van feltelepítve? Abban nincs benne a media player és azt használná a videólejátszás teszthez.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
"- az mi a szartól lehet, hogy az egyik winchesterem eltűnik, aztán újraindítás után visszajö?"
Kábelt húzd ki, majd dugd vissza mindkét végén, lehet csak félig van rajta valahol, előfordult nekem is. Ha még mindig akkor cserélj kábelt. Ha úgyis szar, akkor vagy:
- Csatlakozója a HDD-n vagy a lapon nem jó, vagy
- Haldoklik a HDD -
fatal`
titán
válasz
üzenetére
Először is azért nem tudtad feltelepíteni, mert az elsődleges vinyó elsődleges partíciója logikai és oda tenné a boot fájlokat (500as).
Második kérdés: Adj neki betűjelet a lemezkezelőben:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Lemezkezelő -> Jobb click a partíción -> Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Gépfüggő. Nekem kb 20-25 perc.
-
fatal`
titán
válasz
polonic
üzenetére
Nincs driver hozzá a Windowsban gondolom és szabványos VGAként ismeri fel, az nv meg szintén nem támogatja. Volt FX5700am és Vista alatt volt aero, mert ahhoz még volt driver (OSben is, meg az nvtől is). Win7nél meg úgy emlékszem mindkét gyártó csak a DX10es vgakat (és attól felfele) támogatja.
Ilyenkor egyébként meg lehet próbálni feltenni a baromi régi Vista drivert, általában működik, de pl. az AMD Weboldala nem jó és a régi kártyákhoz is a legújabb drivert ajánlgatja, ami nem támogatott már. Ha jól rémlik a 9.2es (de lehet hogy 9.3) catalyst volt az utolsó, ami támogatta.
-
fatal`
titán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Én inkább azt gyanítom, hogy a pendriveja nem tudja.

-
fatal`
titán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ez nem Asus bug, hanem 965 chipset bug (volt), én is belefutottam, de CPU függő is. P5B-m volt, az E8500-al nem jött elő a PCIE-1x-tuning bug, a Q9400al igen.
"3 ban is áram alatt van, nem a sleep a lényeg, hanem a power off állapota.
De mint laptopról lévén szó, bármi megeshet."Ő sleepet írt.

Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest