- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ez a product id butykoles erdekelne
az sbs-el az a baj hogy hogy o a pdc master es ezert nem egnedi magat lefokozni, illetve ezert nem lehet upgradelni
a role-t meg nemtudod atvinni masik dc-re mert az sbs-nek szukseges a pdc role
ordogi kor
aztan hogy kezi hegesztessel hatulrol mellbe modszerrel mit lehet azt nemtudom -
VaZso
senior tag
Szerintem ha utólag felment rá az SP4, akkor telepítéskor is el kell fogadnia.
Nekem XP-nél rémlik ilyen telepítőkódos akadály, ott a service pack sem ment fel, illetve az újabb SP-vel szerelt telepítő nem fogadta el a kódot.
Nem rémlik, hogy 2000 alatt lett volna ilyen probléma, de ez alapján (mivel SP4 telepítve van rá) nem hiszem, hogy lesz vele gond.
Szerk.: No meg ott a sok "szabadon elérhető" kódot tették feketelistára, ha jól rémlik. Gyári, rendesen kezelt kód szerintem nem eshet ennek áldozatául.
-
england
csendes tag
A példánál maradva:
Van A gép és B gép illetve Cecil és Dénes. Cecil az A gépről bejelentkezve hozzáfér a Teszt mappához, B gépről bejelentkezve viszont nem, és ugyanez Dénes esetében is. Vagyis nem user függő kell legyen a hozzáférések korlátozása, hanem munkaállomás függő! -
törölt tag
lenyegeben ezt kerdezem en is
regebben, amikor hasznaltam, akkor sokkal stabilabbnak tunt, mint az xp, foleg halozatban, es most megint sok netes forgalmat fogok bonyolitani a csaladdal es halozatban levo gepekkel
csak kerdem, hogy erdemes-e feltenni, hasznaltam xp-t is, most vista van, de igazabol egyikkel sem vagyok igazan megelegedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest