- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ez a product id butykoles erdekelne
az sbs-el az a baj hogy hogy o a pdc master es ezert nem egnedi magat lefokozni, illetve ezert nem lehet upgradelni
a role-t meg nemtudod atvinni masik dc-re mert az sbs-nek szukseges a pdc role
ordogi kor
aztan hogy kezi hegesztessel hatulrol mellbe modszerrel mit lehet azt nemtudom -
VaZso
senior tag
Szerintem ha utólag felment rá az SP4, akkor telepítéskor is el kell fogadnia.
Nekem XP-nél rémlik ilyen telepítőkódos akadály, ott a service pack sem ment fel, illetve az újabb SP-vel szerelt telepítő nem fogadta el a kódot.
Nem rémlik, hogy 2000 alatt lett volna ilyen probléma, de ez alapján (mivel SP4 telepítve van rá) nem hiszem, hogy lesz vele gond.
Szerk.: No meg ott a sok "szabadon elérhető" kódot tették feketelistára, ha jól rémlik. Gyári, rendesen kezelt kód szerintem nem eshet ennek áldozatául.
-
england
csendes tag
A példánál maradva:
Van A gép és B gép illetve Cecil és Dénes. Cecil az A gépről bejelentkezve hozzáfér a Teszt mappához, B gépről bejelentkezve viszont nem, és ugyanez Dénes esetében is. Vagyis nem user függő kell legyen a hozzáférések korlátozása, hanem munkaállomás függő! -
törölt tag
lenyegeben ezt kerdezem en is
regebben, amikor hasznaltam, akkor sokkal stabilabbnak tunt, mint az xp, foleg halozatban, es most megint sok netes forgalmat fogok bonyolitani a csaladdal es halozatban levo gepekkel
csak kerdem, hogy erdemes-e feltenni, hasznaltam xp-t is, most vista van, de igazabol egyikkel sem vagyok igazan megelegedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest