Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van bármilyen hátránya annak, hogyha egy nemrég felrakott és belakott windows 10-ről automatice frissítek windows 11-re vagy jobb format c és install win11? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Az elkeseredés határán vagyok, és így utolsó esélyként Tőletek remélnék valami megoldást.
Felbőszít ez a windows 11 lassan 1 éve.
Azóta szívok gyakori kékhalálokkal, fagyásokkal. van, hogy windows bejelntkezésnél már újraindul a gép, van, hogy normál netezés közben kidob egy kékhalált, van hogy 2 órányi excel közben. van, hogy youtube alatt kifagy. van, hogy több óráig semmi. Van, hogy eljövök a géptől, tök idleben van, semmi nicns megnyitva. megmelegítem az ebédem, majd látom, hogy éppen kifagy és ujraindul.
Már mindenféle hardver teszten túl vagyok, hőmésréklet stressz teszteken, természetesen soha semmilyen hiba nem jön ki. Már néhányszor ujraraktam a windowst, az alaplap saját drivereit is használtam, frissített drivereket is használtam. Az eredmény mindig ugyanaz. idegbetegség.
Eredeti windows 11, eredeti kulccsal.
Szívesen megmutatnám nektek a kékhalál hibakódokat is, de lövésem sincs hogy tudom azokat kimenteni és esetleg megmutatni nektek. Windows 10-zel sosem szívtam.Már azon vagyok, hogy veszek egy windows 10-et és visszateszem, de gondoltam még itt a csoportban adok egy esélyt ennek az egésznek.
Igen. hisztis vagyok.
Nyűgössé és mérgessé tesz ez a szar. ma telt be a pohár. Azt sem tudom, hogy ez a megfelelő topik e erre vagy van ilyenre más. hogy terhelhetem e ezt a csoportot ilyennel vagy senki sem kíváncsi erre a nyavajgásra. 
Arock Steel Legend B760M
13600K
Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
Samsung 990Pro ssd
Asus tuf 3070Na? Fel akar ülni valaki a botladozó lovamra, hogy megnézzük szar lehet e bármilyen patkolás, vagy hagyjam az egészet?

-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ha jelenleg egy Samsung 980 1Tb ssd-n van a rendszer és vettem egy 990Pro 1tb-t, átmigralhatom a rendszert, vagy jobb lenne egy friss telepítés? Nem lenne gond a friss telepítés sem. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Windows 11, intézőben voltak mappáim a gyors elérésben. most eltűntek és sehogy sem tudom visszahozni őket. ha egy mappát újra be szeretnék tenni gyors elérésbe, akkor ez fogad:
lemezhiba történt egy olvasási művelet soránMitől lehet ez?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Hol tudom beállítani windowsban, hogy melyik program jelenítse meg filekezelőben a thumbnailt?
Van néhány kiterjesztés, amit több program is meg tud nyitni, és zavaró, hogy hol az egyik, hol a másik program általi thumbnailt látom. Azt már megtaláltam, hogy melyik program nyissa meg az adott kiterjesztést, de azt nem, hogy melyik progi jelezze a thumbnailt.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szgép bekapcsoláskor nem szeretnék jelszót beírni (jelen pillanatban minden bekapcsoláskor kell, alvó állapotból visszatérésnél nem kell jelszó).
A netplwiz paranccsal viszont nem jelenik meg nekem az Uncheck opció. Elrontok valamit?
Másik kérdés: létezik e olyan alkalmazás, amivel a tálcára ki tudom iratni az éppen aktuális net sebességet (aktuális le és feltöltés)?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
El lehet érni valahogy windows 11-nél, hogy a tálca jobb oldalán felnyitható "rejtett ikon menü" ne legyen, e helyett inkább rögtön jelenítse meg a tálca jobb oldalán azokat az alkamazásokat, amik alaphelyzetben a felnyitható fül alatt lennének? (Személyre szabás / tálca / Egyéb rendszertálca-ikonok -
AndrewTdi
addikt
bocs, nem enged szerkeszteni már.
olyan mintha nem lennék rendszergazda (de nem hoztam létre semmilyen más fiókot).
van még néhány program amit telepítenék, de szinten olyan felhasználói fiók felügyeleti ablakot hozm, ahol nem tudok továbblépni. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Próbálnám használni a netplwiz parancsot, hogy ki tudjam szedni a jelszó kérést, de a következő ablakot kapom: [kép]Frissen telepített windows 11.
Mi a megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyűgössé és mérgessé tesz ez a szar. ma telt be a pohár. Azt sem tudom, hogy ez a megfelelő topik e erre vagy van ilyenre más. hogy terhelhetem e ezt a csoportot ilyennel vagy senki sem kíváncsi erre a nyavajgásra.