Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lement a 2412 összesített frissítés. Nálam nem okozott semmi gondot sem. Nálatok?
-
törölt tag
Most nyomtam frissítést a W11 inkompatibilis rufuszos 24H2 fullpipával telepített gépemen. Csak virus-frissítést rakott fel és azt mondta, hogy naprakész vagyok. Én nem is értem sok fórumtárs problémáját itt. Miért kéne letiltani a frissítést? Nekem nincsen semmi gondom sem vele. Ez egy közönséges i3-as gép. Nincsen benne semmi extra. És tökéletesen működik. Csak szerencsés lennék, azért?
-
törölt tag
"Imádom" az ilyen cikkeket! Se az nincsen leírva, hogy a gépre hogyan kerül, se az, hogy hogyan lehet ellene védekezni. Nem lehet, hogy ez csak üres riogatás?
-
törölt tag
Segítséget szeretnék kérni. Lefényképeztem a gondomat:
Elmondanátok neken, hogy ezeket a sárga háromszöges drivereket hogyan tudom javítani?
-
törölt tag
Valaki el tudná mondani részletesen (vagy videót linkelni), hogy a nem-jól műkődő android drivert/reket hogyan tudom eltávolítani? Mindegyiket. Odáig tiszta, hogy az eszközkezelőben a sárga háromszöggel jelzettet kell babrálni. De pontosan hogyan kell?
-
törölt tag
Ezen az Oneplus5T telefonon külön kell bekapcsolni az OTG-t. Nem az a gond, hogy nem kapcsoltam be? Bár a Lineageos leíráséban nincsen róla szó, de tény, hogy már 3 féle windows drivert kipróbáltam (és leszedtem) de az eszközkezelőben az androidnál ott a sárga háromszög. Megőrülök ezektől a sárga háromszögektől. Legalább azt lehetne tudni, hogy pontosan melyik az a driver amire a sárga háromszöget kiadja.
-
törölt tag
Androidos telefonommal szeretnék csatlakozni USB alljzaton. Az eszközkezelőben látom a sárga háromszöget. Próbáltam telepíteni drivert, de maradt a sárga háromszög. Felvetődött, hogy a Windos nem is az általam telepített drivert használja, hanem valami mást, ami nem jó. Hogyan tudnám ezt leellenőrizni, illetve ha van ilyen, hogyan tudnám azt eltávolítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest