Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Hali
Ha az egérrel hangosítok vagy halkítok az óra mellett, akkor ding dingel a végén a microfos... hogy lehet ezt kikapcsolni, ne csinálja? ha a rendszerhangokat teljesen kikapcsolom akkor is benne van.... -
poli27
veterán
Ez mi a bánat, próbálom ujratelepíteni, toroltem a particiokat letrehozra az ujat és ezt írja...

-
poli27
veterán
Nah most új hiba

-
poli27
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Mert ott nem csak a defender érhető el azért...
-
poli27
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Le van szedve teljesen a bitdefender... és mégis ezt csinája...
-
poli27
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Jha friss, Igen sose működik hiába indítom újra... Nincs telepítve semmi csak egy Bitdefender IS... A resetet már próbáltam , most megint hátha...
-
poli27
veterán
Hali
Friss telepítés 7. én telepítettem, és azóta ezt csinálja a windows biztonság.. van erre megoldás?
-
poli27
veterán
Hali
Van egy Logitech G915 Lightspeed billentyűzetem, meg egy G502 Lightspeed egerem. AZ egyik winfos frissítés óta nem működnek mikor elindítom a gépet (uefibe hibátlanul megy), csak ha kihúzom a vezetéknélküli vevőt és bedugom vissza... ha kábelesen feldugom akkor azonnal megy.... Mi a fene okozza ezt ? -
poli27
veterán
Van egy LG 34WK650 monitorom ami DP kábelellel van összekötve az RX580 VGA -val, amióta feltettem a win11 et, azóta random ha kikapcsol a monitor mert nincs használva a gép, amikor visszakapcsol, nincs hangja a monitornak ugye a beépítet hangszórót használom... és csak a monitor ki és bekapcsolásával tudom orvosolni, ezt a win10 el nem csinálta... mi a bánatos picsa ez?.. Olyankor az eszközkezelőben a hdmi hangkimenet se látja....
-
poli27
veterán
Hali
AZ időjárást nem lehet visszatenni a jobb alsó sarokba az ikonok mellé, mint a Win 10 be volt?
-
poli27
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
-
poli27
veterán
Ha windows alól indítom a frissítést, akkor is tudok particionálni pl? Mert régebben úgy emléxem nem lehet csak ha bootolok róla ! Igazából az érdekel, hogy nem bootolva is elérem e azt az eredményt, mintha bootolok egy friss telepítéssel..

-
poli27
veterán
válasz
dodoroli
üzenetére
https://youtu.be/p83oY2RcIs8?t=106
Itt se tudod bekapcsolni, mert abba sztem benne van... -
poli27
veterán
Hali
nekem a proci nem jó i5 4690k, meg a tmp modul, de ezt tudok rakni a lapba 7500ft ért... Érdemes felrakni a 11 et, mi lesz a proci miatt nem lesz windows update és ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest