- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zoz
őstag
válasz
(ex)Cat #27045 üzenetére
Ha elég elszánt vagy, akkor lehet
Első probléma, hogy ha átállítod a SATA vezérlőt Raidre, akkor nem fog bootolni a rendszer, STOP 7B error-ral megáll a történet. Mivel nincs feltelepítve a driver és így nem ismeri fel a rendszer meghajtót sem.
Sose próbáltam, de elvileg PNPUTIL paranccsal felrakhatod a drivert, és akkor hátha elindul.
Másik variáció (nekem eddig ehhez volt szerencsém): ha a raid beállítás nem az összes Sata portra vonatkozik, akkor átrakni egy nem raides portra a rendszert, és onnan bootolva feltelepíteni a mellette lévő Raid driverét.Másik probléma, ha a rendszer meghajtót is raidezni akarod: amikor létrehozod a raid köteteket, akkor az töröl mindent. Vagyis plusz meghajtókra létre kell hozni az üres raid kötetet, és aztán átklónozni a korábbi rendszermeghajtót erre.
-
válasz
(ex)Cat #27045 üzenetére
Szerintem lehet, de mi értelme? Ha meghal a lap, akkor bukod vele a raid kötetet is. Illetve ezek az alaplapi raid vezérlők azért nem olyanok, mint a külön célkártyák. És persze az EFI-ben kell csinálni, ha tényleg HW raidet akarsz, a rendszer akkor fogja egy lemeznek látni, a lemezek se tartalmazzanak semmit, mielött berakod őket a kötegbe, tehát ha arendszermeghajtónak szeretnéd, akkor csak az újratelepítés, esetleg mentésből visszaállítás a megoldás.
-
King Unique
titán
válasz
(ex)Cat #25197 üzenetére
Ha be lehet jelentkezni a felhasználói fiókba, akkor adott a lehetőség kikapcsolni.
Ha Microsoft-fiókkal van használva a Windows 11, akkor ott megtalálható lesz a BitLocker helyreállítási kulcs.
-
Pierre75
senior tag
válasz
(ex)Cat #5801 üzenetére
Milyen widgeteket használsz?
Nekem az időjárás és az árfolyam (utóbbi 90%-ban) működik, de pl a sport döglött. A népszerű cikkek rovat NER szennymédiával indult, azoktól (mandiner és társai) meg lehetett szabadulni, de sajnos ez az a rész ami akkor érne vmit, ha testreszabhatóbb lenne.
Nekem alapvetően tetszik a 11, egységesebb arculat, és sokkal használhatóbb pl a laptop touchpad-ja, mint 10 alatt volt.
Az általam használt sw-ek bő harmadából kellett frissebb verzióra váltanom, de ez ezzel jár.
Az iso kínlódáson kívül más zavaró hibába eddig nem futottam. -
inf3rno
nagyúr
válasz
(ex)Cat #5788 üzenetére
Azért, mert vehetnék a géphez még mellé egy Win 10 lincenszet is, hogy legyen rajta OS, ez meg menne kukába, mert nekem nem kell egyik gépemre sem. De mondjuk azóta már kiderült, hogy minden aktiválható mindennel vagy mégsem.
Egyébként előre veszem a licenszeket, nem utólag, hogy ne kelljen várni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest