- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
válasz
Kupszi #23150 üzenetére
Az ilyen Recall meg hasonló dolgok fogják vissza szerintem. A 23h2-ben is ha ki van kapcsolva a magelkülönítés egyből jobb a teljesítmény. Azt árulja el nekem valaki hogy az ilyen recall-os dolgoknak miért kell alapértelmezetten bekapcsolva lennie egy otthoni desktop pc-n?
Oké laptopon még lenne is létjogosultsága de had döntse már el az user hogy akarja e használni.
-
Csupingo
veterán
Akkor irány a ryzen topik.
-
King Unique
titán
-
BiP
nagyúr
-
niof
veterán
Hát, mivel W10 azért elég sok van, de W11 kompatibilis HW meg relatíve "kevés", én azt tippelem, hogy nem lesz számottevő fennakadás. Pláne, ha mindenhol úgy gondolkodnak, mint itt is sokan, hogy ráérek még frissíteni, mert bugos, mert megszoktam, stb... De elvileg ~30 óra, és kiderül.
-
DellFan
csendes tag
Igen, lehetséges az átjárás a Dev-ről, pont a build 22468 kiadási megjegyzései között szerepel:
"These builds are also not matched to a specific release. New features and OS improvements from these builds could show up in future Windows releases when they’re ready, and we may deliver them as full OS updates or servicing releases." [link]
A Windows 11 egyébként hamarosan fontos hibajavításokat és fejlesztéseket kap: [link] -
BiP
nagyúr
Ez a jelenség nálam is él. (bár nem kapcsoltam össze a böngészővel).
De fordítva is jelen van. Ha rányomsz a kikapcsológombra (és felugrik a menü), majd vissza akarsz menni a desktopra, akkor 2x kell kattintani máshova, hogy eltűnjön az egész Start menü. (elsőre csak inaktív lesz a keresősáv és eltűnik a kikapcsoló menü).
Lehet, hogy ez a része szándékos. -
BiP
nagyúr
Angolul használom a Windowst, nem tudom, sosem kerestem a magyar nyelvet. Főleg Insider példányokban.
De utólag biztos fel lehet tenni. Sokaknak magyarul van fent.Aki nem a Microsoft oldalról tette fel, hanem valamelyik UUP oldalról csinált magának ISO-t, ott lehet bele magyar nyelvet választani.
#2416 keIdor : Egy nagyon belakott, régóta használt Win 10-re amúgy sem biztos, hogy ajánlott ráfrissíteni, jobb a nulláról kezdeni egy friss installal…
Ez már rég nem WinXP. Nyilván a friss telepítés mindig jobb/szebb/gyorsabb, de nincs nekem erre +1 napom, hogy mindent lementsek (főleg beállításokat, jelszavakat), majd a friss win-t újra belakjam. -
Cs1csó
titán
-
Vannak olyan progik amikből van 32 és 64 bites verzió is. Telepítéskor mindkettő a %program files%-ot hívja meg. Ha külön van válaszva akkor mindkettő verziót feltelepíthető az adott programból. (hibakeresési célból pl)
Illetve a legfontosabb dolog hogy 32 bites program csak 32bites dll-eket tud betölteni, ezért abból is van a windows könyvtáron belül több helyen, arról nem is beszélve hogy futtatókörnyezetekből is van 32 és 64 bites is (visual c, .net stb)
Elég sok 32bites progi van még, sőt igazából rengeteg. Gondolj pl számviteli programokra, vagy akár milyen olyan programra ami régebből gyökerezik és sokba kerülne átírni 64 bitesre.
Meg persze le merem fogadni hogy maga windowsban is vannak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest