-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
válasz
Imre9211 #12828 üzenetére
Lehet, hogy nálam is ez volt tegnap bár én azt nem igazán figyeltem, hogy ha vártam vele akkor csinálta-e elsősorban, de olyan volt az biztos, hogy rákattintottam valamire (ikonra, menüre) akkor pár mp-ig nem történt semmi, majd utána igen. Volt hogy azonnal reagált, de volt hogy eltelt jó pár mp.
Pl rámentem a bekapcsoló gombra majd eltelt pár mp mire feljött, hogy leállítás, újraindítás stb. De olyan is volt, hogy azonnal feljött szóval fene se tudja mitől függött, de legyalúltam és ment vissza a Win 10. Fenének sincs kedve szívni vele utána.
Tegnapelőtt egy olyan gépet állítgattam, amin már gyárilag Win 11 volt, annál nem tapasztaltam de lehet azon még nem volt fent minden frissítés fene se tudja, bár amikor kerestem akkor már nem talált újabbat.
-
King Unique
titán
válasz
Imre9211 #4610 üzenetére
Értelemszerűen attól függ, hogy miről miről történt az upgrade. Ha pl. a W10-ről W11 Insider Preview buildra, akkor a visszaállítás elvileg W10-re történik, ha W11 stabil verzióról Insider Preview verzióra akkor meg az előbbire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest