-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Biztos, hogy nem.
Én ugyanis Displayporton használom mindkét monitort.
Érdekes módon, csak a második csinálja, az elsődleges az nem...Viszont, amikor újra indítottam a gépet, a win csak a 2. monitoron töltődött be, a képernyő beállításokban be kellett állítani, hogy az elsődleges monitoron is legyen kép. WTF?
-
AtHoS
nagyúr
Szia!
Első körben próbáld ki, hogy megcseréled az 1. és a 2. kijelzőt winben, hogy a külső monitor legyen az elsődleges
Amúgy pedig alapvető infók hiányoznak a hozzászólásodból. pl.:
- milyen laposról van szó
- milyen VGA adja a képet
- mi a VGA driver verziójaMert ugye a képmegjelenítésért elsődlegesen nem a WIN felel, hanem a laposban lévő VGA gyártója által készített driver
-
koby11h
őstag
Szia! Én egy Dell Vostro-t így használok külső monitorral, bill+egérrel. Ott BIOS-ban beállítható (AC Behavior paraméter On-ba), hogy a töltő bedugásakor automatikusan kapcsoljon be a gép. Kapcsolós elosztóra van téve, elég ha azt bekapcsolom és már indul is. Hetekig fel sem nyitom. Hátha van a Tiéden is valami hasonló...
-
martonl
senior tag
Tudtommal erre nincs megoldás, bár lehet, hogy jobb, ha megkérdezed a notis topikokban. A noti setupjában esetleg ha van olyan opció, hogy töltő bedugására bekapcsol, akkor az még megoldás lehet. Amit írtál, az is jó. Én azért nem szeretem annyira, mert ha véletlenül sokáig alvásban hagyod (elutazol nélküle stb.) akkor nagyon lemerülhet, ami az aksinak nem tesz jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest