- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Ok, a WDC_SAM akkor föltelepít. A többiben még kavar van, utána kell néznem, hogy azok, amiket írtam, hogy fent vannak az ASUS weboldalán mihez is jók pontosan. Feleslegesen nem telepítenék valamit, ami az én gépem működéshez nem is kellene (pl. valami spéci extra ficsőrhoz jó csak). Minden esetre végig néztem a Device Manager összes bejegyzését és nem találtam rájuk név szerinti egyezést.
De a külön Chipset driver-t akkor még ma felrakom az ASUS weboldaláról (bár ezt sem látom milyen bejegyzésben kellene keresnem a Device Manager-ben, hogy csekkoljam a verziószámot).Az IGP-nek mi köze van egy USB-s eszköz működéséhez-> Ezt csak azért írtam, hogy "mutassam", hogy a Win update még egyel korábbit javasol letölteni az IGP-hez, mint ami már már telepítve van. De ezt írtam is. Csak úgy "általánosságban", hogy akkor ez a Win update driver letöltője sem épp "percre pont", ill. hogy miért ajánlja fel, ha "kiolvashatná" a saját rendszeréből, hogy már frissebb van fent... A megbízhatósága szempontjából gondoltam "érdekesnek". Na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs