Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Ok, a WDC_SAM akkor föltelepít. A többiben még kavar van, utána kell néznem, hogy azok, amiket írtam, hogy fent vannak az ASUS weboldalán mihez is jók pontosan. Feleslegesen nem telepítenék valamit, ami az én gépem működéshez nem is kellene (pl. valami spéci extra ficsőrhoz jó csak). Minden esetre végig néztem a Device Manager összes bejegyzését és nem találtam rájuk név szerinti egyezést.
De a külön Chipset driver-t akkor még ma felrakom az ASUS weboldaláról (bár ezt sem látom milyen bejegyzésben kellene keresnem a Device Manager-ben, hogy csekkoljam a verziószámot).Az IGP-nek mi köze van egy USB-s eszköz működéséhez-> Ezt csak azért írtam, hogy "mutassam", hogy a Win update még egyel korábbit javasol letölteni az IGP-hez, mint ami már már telepítve van. De ezt írtam is. Csak úgy "általánosságban", hogy akkor ez a Win update driver letöltője sem épp "percre pont", ill. hogy miért ajánlja fel, ha "kiolvashatná" a saját rendszeréből, hogy már frissebb van fent... A megbízhatósága szempontjából gondoltam "érdekesnek". Na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest