- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Macrodroid
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
na én is frissítettem a 10-et. minden megmaradt ami kell és gyorsan ment, remek. ami annyira nem, a start menüt elengedtem, hiába kapcsoltam ki, hogy ne listázza a doksi stb. az eredmény csak annyi, hogy ott maradt egy hatalmas üresség, minden nagyon messze a start gombtól és még élő csempék sincsenek ami a naptár, posta és időjárásnál* hasznos volt, szóval így nincs értelme nekem használni. ikonokat kitettem a tálcára, kikapcs: start->jobb klikk menüből intézem illetve az időjárást a edge new tabon nézem.
*rengetegszer volt a 10-nél, hogy alvó állapotba tevés előtt még rápillantottam ezekre, egy pillanat műve alatt plusz addig picit mozdítva az egéren már ott voltam kikapcs gombon ami után még egy kis tolás és klikk->alvás
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest