Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
kleinguru
üzenetére
Mármint akkor erre célzol gondolom, ami a W11-nél valóban nuku, egyelőre. Hát nem tudom, nekem W7, 8.1, 10 esetében is az alapértelmezett összevonás volt, van beállítva és egyáltalán nem hiányzik a korábbi megjelenés, ami még az XP-ben volt. Meg ugye ha megtelt a tálca, akkor pont a címkék sem nagyon látszanak, ellenben az egérmutatót ráhúzva a tálcaikonra összevont állapotban is mutatja az ablakokat, külön-külön rámutatva megjelenik az adott ablak nagy méretben, + létezik Alt + Tab és Win + Tab feladatnézet stb., szóval azt nem feltétlen mondanám, hogy annyira átláthatatlan és kezelhetetlen.

Amúgy én meg a teljes képernyős Start menüt hiányolom, már 8.X óta oda raktam ki egy csomó program és mappa ikonját, lehet szépen csoportosítani és nem a normál Start menüben kell sokat görgetni és matatni stb., a W11 Dev buildekben lévő Start menü egyelőre nem igazán tetszik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest