Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Megvan a megoldás, gyanús volt hogy te emlegetted hogy ftpm enabled/disabled opciókat állítsam, de nem volt enable/disable ebben a menüben (amit úgy hívnak hogy ftpm configuration... miért is lenne
).Szóval ezt az Erase fTPM... menüt már korábban raktam én enabled meg disable-re is, minden más kombóban, de nem volt változás, sem resetelés.
A megoldás (hozzám hasonlóan frissen processzorcsere utáni Asus alaplap tulajoknak
): eggyel fentebb volt egy olyan menü hogy Trusted computing, na itt volt olyan hogy Security device support, ez Disable volt nálam, Enable-be téve következő bootkor feldobta a korábban említett reset ftpm szöveget, és ezután már ment a win11 install, ezt már onnan írom. Köszi a segítséget
Ma is tanultam valamit 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
): eggyel fentebb volt egy olyan menü hogy Trusted computing, na itt volt olyan hogy Security device support, ez Disable volt nálam, Enable-be téve következő bootkor feldobta
Ma is tanultam valamit