Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Próbaképpen lefeleztem a virtuális gépem rendszerpartícióját, és mellé telepítettem egy ugyan olyan oprendszert. Mindkét rendszernél csak a saját partíció kapott betűjelet. Mindkettő a saját partícióját titkosította. Felhasználó sincs elsődleges vagy másodlagos. Egyetlen különbség van a két rendszer között, hogy az EFI boot menüben melyik van felül. Ez mondjuk az EasyBCD-vel tetszés szerint beállítható. Akár a 3. akár 4. kötetet indítom, mindkét felhasználó a saját PIN kódjával tud belépni a saját rendszerébe. Felhasználó váltáskor úrjaindítás, 3-4 kiválasztás és PIN kód. A két rendszerpartíciónak a reagentc paranccsal ugyan azt a helyreállítási partíciót állítottam be, ezért abból csak egy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest